Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Vouwfiets

Verhuur inclusief:
  • Zeer compact
  • Makkelijk mee te nemen
  • Lichtgewicht

Vakantie? Dagje erop uit of een lang weekend weg? Huur een goede vouwfiets! De Dahon vouwfiets is zeer compact op te vouwen en makkelijk mee te nemen. Zo kunt u gaan en staan waar u wilt.

Vouwfiets huren

vouwfiets

De Dahon vouwfiets is uitstekend geschikt voor langere ritten. Ook voor bijvoorbeeld heuvelachtig terrein; de Dahon is een volwaardige fiets. Het gemak van een vouwfiets behoeft geen uitleg. Doordat vouwfietsen makkelijk in te klappen zijn en licht van gewicht zijn vouwfietsen een makkelijk transportmiddel. Vouwfietsen worden veel gebruikt op de boot, in de camper of tijdens een rit per trein. Onze vouwfietsen zijn van het merk Dahon, de top producent van vouwfietsen.

 

Bert-Jan Boessenkool uit Oldenzaal

We hebben een leuke dag gehad. Een vouwfiets hadden we gehuurd omdat we er mogelijk zelf 1 willen aanschaffen maar ons nog afvroegen of je op een fiets met 20” wielen en minimaal 6 versnellingen ook wel een mooie lange dagtocht kan maken. De ervaring die we nu opgedaan hebben op een vouwfiets is goed. We zijn er van overtuigd dat een vouwfiets voor ons een aanvulling kan zijn i.c.m. onze hobby geocaching. Jullie heel erg bedankt en ook voor jullie flexibiliteit om op het laatste moment de datum van zondag naar zaterdag te kunnen verplaatsen.
+ Lees meer

Barbara van Essen uit Amsterdam

Bedankt voor de goede service en het bezorgen van de fietsen bij ons hotel. Jullie nieuwe fietsen fietsen fijn. Wij hebben genoten van ons bezoek in Twente. De volgende keer zullen we zeker bij jullie fietsen huren. Barbara van Essen
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag