Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Luxe fiets

Verhuur inclusief:
  • Luxe fiets van Cannondale
  • 30 versnellingen
  • Pech-onderweg-service

Een zeer comfortabel fietsende fiets met veel luxe, dit maakt je fietstocht een stuk makkelijker en kun je nog meer genieten. De luxe fiets van Cannondale maakt dit zeker waar!

Een prettige fietstocht

luxe fiets trekkingsfiets dames

Met of zonder bepakking is deze luxe fiets een genot om te gebruiken. De lichtgewicht fietsen met geïntegreerde achterdrager, spatborden van topkwaliteit en een betrouwbare dynamo maken je tocht compleet. De fiets biedt een soepel en comfortabel rijgedrag en de speciaal naar achter gebogen sturen zorgen voor een ‘precies goede’ zitpositie.

1 dag of voor een fietsvakantie

Omdat wij zelf de fietsen ook heerlijk vinden, verhuren we de fietsen, naast de verhuur voor fietsvakanties, ook voor daggebruik. De luxe fiets is ideaal om te gebruiken wanneer je gewoon een tocht wil maken op een heerlijk zittende luxe fiets. Ben je van plan om op fietsvakantie te gaan? Dan linken we je graag door naar de deze pagina.

Wij beschikken over 2 luxe heren- en 2 luxe damesfietsen.

campinggasten uit Lattrop

De fietsen zijn keurig optijd gebracht en natuurlijk ook weer opgehaald. goede service
+ Lees meer

Annerieke van der Sterren uit Hoorn

Drie dagen heerlijk en onbezorgd gefietst door het prachtige Twentse land. We kregen zo goed als nieuwe fietsen mee. De service was uitstekend en de heren van Twente Fiets waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier graag weer terug!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag