Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Trekkingsfiets en tassen

Verhuur inclusief:
  • Cannondale Tesoro trekkingsfiets
  • 30 versnellingen
  • Inclusief fietstassen

Ben je een echte avonturier, en hou je wel van een beetje uitdaging en natuur? Dan is rondtrekken met een fiets wel een van de mooiste dingen die je dan kunt doen. Kom dan een Tesoro Trekkingsfiets huren bij TwenteFiets! Een zeer comfortabel fietsende fiets met veel luxe, die maakt je fietstocht een stuk makkelijker zodat je nóg meer kunt genieten. 

De trekkingsfiets

trekkingfiets dames

Met of zonder bepakking is deze fiets echt een genot om te gebruiken. De lichtgewicht fietsen met geïntegreerde achterdrager, spatborden van topkwaliteit, betrouwbare dynamo en een slot maken je tocht compleet. De fiets biedt een soepel en comfortabel rijgedrag en de speciaal naar achter gebogen sturen zorgen voor een ‘precies goede’ zitpositie. De trekkingsfiets is je ideale sportieve gezelschap tijdens lange tochten. Het makkelijke gebruik maakt de trekkingsfiets tot een echte kilometervreter. Deze fiets is geschikt voor een dagje weg of misschien wel een paar weken. Alles is mogelijk. De fietsen zijn erg stevig en fietsen comfortabel.

Trekkingfiets huren met tassen

trekkingfiets huren

Bij een trekkingsfiets horen natuurlijk ook tassen, wij beschikken over tassen die aan het stuur, voor- en achterwiel kunnen worden bevestigd. Daarnaast hebben wij ook een kleine bagage kar die achter de fiets kan worden bevestigd.

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag