Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Tandem

Verhuur inclusief:
  • Stabiele tandem
  • 7 versnellingen
  • Pech-onderweg-service

Ben je op zoek naar een betaalbaar en leuk uitje met familie, vrienden, collega’s of met z’n tweetjes? Verken Twente op een tandem bij TwenteFiets, dé leukste tandem verhuur in Overijssel. 

Tandem verhuur

tandem verhuurWe zijn erg trots op onze tandem verhuur! We beschikken over een ruim assortiment tandems waardoor je zelfs ook met groepen per tandem op pad kunt. Gaan jullie met kinderen op pad, neem dan eens een kijkje bij onze bijzondere modellen zoals de Ouder-kind-tandem en de Ouder-kind-tandem XL. Het leuke van de tandem is dat je, met relatief weinig inspanning, met gemak een lekker tempo kunt fietsen. De opstap is soms nog even onwennig, maar na een paar meter heb je zo de slag te pakken. Tandem fietsen brengt vaak een heleboel gelach en plezier met zich mee.

Combineren…

Naast de losse verhuur van tandems, bieden wij ook leuke arrangementen aan welke ook allemaal in combinatie met een tandem te boeken zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens het leuke uitje: Fietstocht in Twente en onbeperkt Pannenkoeken

Omgeving

tandem huren

Actief Twente ligt in het hartje van Twente en is omgeven door prachtige natuur. We hebben meerdere routes voor jullie klaar liggen die je langs de mooiste stukken van Twente brengt. We hebben ons best gedaan om routes samen te stellen die leuk zijn voor volwassenen én kinderen. Onze routes gaan langs speeltuinen, terrasjes, ijsboerderijen en meer.  Voor elk wat wils. Willen jullie zelf een route bepalen, dan kan ook! Indien gewenst helpen we je graag op weg met een knooppunten kaart.

Familiefiets & Ouder kind Tandem

Tandems zijn natuurlijk heel leuk. Maar nog leuker in combinatie met ouder-kind-tandems of familiefietsen. Voor groepen garandeert dit veel plezier en hilariteit op jullie dagje uit! Kijk dus gerust even rond op onze informatie pagina’s over de familiefiets en ouder kind tandems.
Houdt er wel rekening mee dat de gemiddelde snelheid van een familiefiets lager ligt dan die van een normale fiets, tandem of ouder kind tandem.

Jos Franke uit Lonneker

Het was ook mooi om in deze omgeving eens rond te fietsen.
+ Lees meer

Mirjam van der Kwast uit Warnsveld

Wat veel verschillende vervoersmogelijkhefen heeft Twentefiets. Voor elk wat wils. Super geregeld allemaal. Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Wij komen graag wer terug! Een prachtige omgeving ook.
+ Lees meer

Joost uit Losser

We bestelden via de website 6 tandems. De volgende dag de bevestiging in de mail. Betalen ging prima via de iDeal optie in de mail. De dag voor het evenement werden de fietsen al gebracht. Super! De kwaliteit was goed, geen technische problemen onderweg gehad. Één telefoontje bij thuiskomst was genoeg om alle fietsen weer te laten ophalen. Prima organisatie!
+ Lees meer

Evy Reinders uit Drachten

Komen zeker terug maar dan gaan we voor de Ebike. Voor ons als 60plusser was de tandem heuveltje op, heuveltje af behoorlijk intensief. Maar de prachtige omgeving willen we graag nog eens zien.
+ Lees meer

Peter uit Oldenzaal

Leuke dag gehad op de tandems en goed geregeld
+ Lees meer

Kuipers uit Albergen

’s middags geboekt i.v.m. afzegging andere verhuurder i.v.m. priveomstandigheden. Keurig op tijd afgeleverd en top tandems die erg lekker fietsten. Aanrader!
+ Lees meer

Kuipers uit Albergen

’s middags geboekt i.v.m. afzegging andere verhuurder i.v.m. priveomstandigheden. Keurig op tijd afgeleverd en top tandems die erg lekker fietsten. Aanrader!
+ Lees meer

Roy ten Bruggencate uit Lonneker

Prachtige dag gehad met 6 stellen op 6 tandems. Netjes op tijd op de afgesproken plaats afgeleverd en weer opgehaald, en goede fietsen. In combinatie met het mooie Twentse landschap een aanrader!
+ Lees meer

Eugenie Strijker uit Denekamp

Inzettende leuke middag gehad met onze Amerikaans familie die bijna nooit fietsen. Mooie Luttezand route gefietst op super fietsen. Fijn dat er ook restaurantjes op de route lagen. Al met al een top middag gehad.
+ Lees meer

Fam. Bril uit Eindhoven

Voor het eerst op een tandem met zijn tweeën. Prachtige route (Losser, De Lutte, e.o.) prima service. Zeker een aanrader!!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag