Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Rolstoelfiets

Verhuur inclusief:
  • Stabiele rolstoelfiets
  • Met elektrische ondersteuning
  • Pech-onderweg-service

Wil je op vakantie naar Twente of een dagje uit met de familie organiseren, maar is iemand in het gezelschap gehandicapt of beperkt? Huur dan een HUKA elektrische rolstoelfiets bij TwenteFiets. Wij zijn voor onze speciale fietsen een exclusieve samenwerking aangegaan met HUKA in Oldenzaal. Hierdoor is het mogelijk om in Twente een rolstoelfiets te huren voor mensen met een beperking of handicap. 

Rolstoelfiets huren

De HUKA elektrische rolstoelfiets is een unieke combinatie van een robuuste fiets met een stabiele comfortabele rolstoel. De fiets en de rolstoel kunnen heel eenvoudig van elkaar losgekoppeld worden. Hierdoor beschik je over een volledige rolstoel waarmee je bijvoorbeeld het terras op kunt, of te voet verder kunt gaan. Op deze manier kan iemand die slecht ter been is of een beperking heeft ook mee met een dag fietsen. De fiets heeft een actieradius van ca. 25 kilometer, maar er is ook een extra accu bij te huren. Je kunt de fiets huren voor een dag of voor een langere periode. Het is ook mogelijk om de fiets te laten bezorgen bij jullie accommodatie.

Voor meer en uitgebreidere informatie bekijk de gebruiksaanwijzing van de Huka Rolstoelfiets. Of lees de verkorte, door onszelf gemaakte handleiding.

 

Theo uit Didam

Zondag 26 april familiedag gehad en met z’n allen door het mooie Twentse landschap gefietst op tandems en een rolstoelfiets gehuurd bij Twentefiets.nl welke al klaar stonden voor vertrek inclusief enkele fietstassen, routekaarten en regenpakken welke we gelukkig niet nodig hebben gehad omdat het droog weer bleef. Alles super geregeld door Twentefiets.nl, bedankt voor de goede service.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag