Rolstoelfiets

Verhuur inclusief

  • Stabiele rolstoelfiets
  • Met elektrische ondersteuning
  • Rolstoelgebruiker kan in eigen rolstoel blijven zitten
  • Eenvoudig oprijden en fixeren op kantelbaar plateau
  • Voor vrijwel elke handbewogen rolstoel geschikt
  • Pech-onderweg-service
  • 1 accu 13 ah / 460 wh
  • Actieradius van 45 kilometer

Boek nu vanaf

€ 65,- per dag

Iedereen kan fietsen! Zit je in een rolstoel en wil je toch fietsen? Dan biedt een rolstoelfiets van Van Raam de uitkomst. Op pad met je eigen rolstoel.

Maria uit Breda

De rolstoelfiets werd op ons vakantie-adres afgeleverd en aan het eind van de dag daar ook weer opgehaald. Super handig! De communicatie met Actief Twente verliep ook heel soepel.
+ Lees meer

Bertie uit Amersfoort

Fijne ervaring met actieftwente. Rolstoelfiets en normale fietsen geleverd op locatie, zelfs eerder dan verwacht, die het goed deden. Aardige mensen en geen problemen met de fietsen oid.
+ Lees meer

Roelie en Wim uit Heelsum

Mede door Twentefiets hebben wij (Roelie en Wim) een prachtige fietstocht kunnen maken door een prachtig landschap. De zon lachte ons toe en ook alle mensen die we tegen kwamen waren zeer vriendelijk. Het opgeruimde zit waarschijnlijk in de volksaard. Ook bij Twentefiets werden we hartelijk ontvangen en onze huurfiets gedemonstreerd. Hierbij werd ook een routebeschrijving geleverd op een gps-apparaat. Handig want je kunt de route gemakkelijk volgen en het verkeer in de gaten houden. Bijzonder zijn de waarschuwingen op de gps voor onoverzichtelijke en mogelijk gevaarlijke situaties, heel attent! Een fietsdag die we zeker nog eens over zullen doen!
+ Lees meer

Theo uit Didam

Zondag 26 april familiedag gehad en met z’n allen door het mooie Twentse landschap gefietst op tandems en een rolstoelfiets gehuurd bij Twentefiets.nl welke al klaar stonden voor vertrek inclusief enkele fietstassen, routekaarten en regenpakken welke we gelukkig niet nodig hebben gehad omdat het droog weer bleef. Alles super geregeld door Twentefiets.nl, bedankt voor de goede service.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp