Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Ouder-kind-tandem

Verhuur inclusief:
  • Stabiele ouder-kind tandem
  • Ook voor 2 kids XL-versie
  • Ook met kinderzitjes mogelijk
  • Pech-onderweg-service
  • Bezorgen & ophalen mogelijk

Hoe vet: een ouder-kind-tandem van het merk Onderwater! Jij als ouder achterop die stuurt en het overzicht heeft en de kleine rustig voorop. Naast de ouder-kind-tandem hebben we ook de XL ouder-kind-tandem, voor 1 volwassene en 2 kids voorop! 

Ouder Kind Tandem huren

Ouder kind tandem hurenDeze speciale ouder-kind-tandem is een ideale en gezellige tandem voor een volwassene met kinderen van ca. 4 t/m 8 jaar. De kleine kan mee trappen (dat levert extra aandrijfkracht), maar kan ook even uitrusten terwijl jij doorfietst. TwenteFiets heeft de originele ouder-kind-tandems van Onderwater, dus Hollandse kwaliteit, veiligheid en comfort! Het is zelfs mogelijk om met drie kinderen en een volwassene op 1 ouder-kind-tandem te fietsen, dankzij kinderzitjes voor en achter! We kunnen de ouder-kind-tandem desgewenst ook bezorgen en ophalen bij je accommodatie.

Ouder Kind Tandem XL!

ouder-kids tandem
Ouder-Kind tandem voor 2 kinderen

Naast de normale ouder-kind-tandem kunt je bij ons ook de XL versie van de Onderwater ouder-kind-tandem huren. Deze tandem bestaat uit 3 zadels, waarvan 2 voor de kids en een voor jezelf.  Beide kinderen kunnen actief mee trappen, of lekker lui niets doen en ondertussen genieten van de tocht. De fiets heeft versnellingen waardoor het niet zwaar is om met twee kinderen te fietsen. Het is zelfs mogelijk om met 4 kinderen en een volwassene op 1 ouder kind tandem XL te rijden, dankzij kinderzitjes voor en achter! En ja dit is al eens voorgekomen bij TwenteFiets!

Alternatieve mogelijkheden voor een dagje er op uit met de kids

Een ouder-kind-tandem is super leuk voor je dagje uit. Maar het is ook super goed te combineren met een familiefiets of een normale tandem. Naast ons assortiment aan tandems, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Dus, heb je naast tandems ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met je hele gezin op uit te kunnen gaan? Ontdek dan hier al onze mogelijkheden!

Van Dijk uit Malden

Heerlijke dagen gehad mooie tochten gemaakt
+ Lees meer

Fred Henzel uit Oudenbosch

1 kind ouder tandem en 9 fietsen gehuurd….stonden al bij het huisje….fantastisch geregeld
+ Lees meer

Fam. Hoff uit Bergen op Zoom

Ls, donderdag de 14e aug. 6 fietsen gehuurd om door de schitterende omgeving te fietsen. Helaas duurde dit genoegen slechts 3 uurtjes omdat het goot uit de hemel. Wat een weer! In Ootmarsum (markt!!)werd het schuilen in een garage maar het weer werd maar niet beter. “Twentefiets” gebeld en die waren bereid om ons met het busje op te halen. Geweldige service!!! Ik begrijp dat dit niet altijd mogelijk is, natuurlijk! Nogmaals bedankt en we moeten nog een keer terugkomen om de tour af te maken, tot ziens dus!!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag