Ouder-kind-tandem

Verhuur inclusief

  • Stabiele ouder-kind-tandem
  • Ook voor 2 kids XL-versie
  • Ook met kinderzitjes mogelijk
  • Pech-onderweg-service
  • Bezorgen & ophalen mogelijk

Boek nu vanaf

€ 20,- per dag

Fred Henzel uit Oudenbosch

1 kind ouder tandem en 9 fietsen gehuurd….stonden al bij het huisje….fantastisch geregeld
+ Lees meer

Fam. Hoff uit Bergen op Zoom

Ls, donderdag de 14e aug. 6 fietsen gehuurd om door de schitterende omgeving te fietsen. Helaas duurde dit genoegen slechts 3 uurtjes omdat het goot uit de hemel. Wat een weer! In Ootmarsum (markt!!)werd het schuilen in een garage maar het weer werd maar niet beter. “Twentefiets” gebeld en die waren bereid om ons met het busje op te halen. Geweldige service!!! Ik begrijp dat dit niet altijd mogelijk is, natuurlijk! Nogmaals bedankt en we moeten nog een keer terugkomen om de tour af te maken, tot ziens dus!!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig

Vergelijkbare producten

🚲Cursus: bandenplakken in Twente🚲

🚲Cursus: bandenplakken in Twente🚲

Elke winter organiseren wij een cursus bandenplakken in Twente. Bij Actief Twente leren wij basisschoolleerlingen hoe je banden moet plakken. Zo hoeven jullie nooit aan papa of mama te vragen om jou band te plakken maar doe je het gewoon helemaal zelf! Ideaal toch? Wil je dit nou graag doen, dat kan! Stuur een mailtje naar maarten@actieftwente.nl en hopelijk zien wij binnenkort een heleboel nieuwe fietsenmakers😉 Tot snel!

E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van wat Twente jou te bieden heeft. Dit arrangement wordt afgesloten met een boogschietcompetitie.

Boek nu

€ 52,75

Meer informatie
Boogschieten & barbecuen

Boogschieten & barbecuen

Wil jij een actief uitje combineren met een heerlijke barbecue? Dan is dit het geschikte arrangement voor je. Ga de boogschietcompetitie aan en sluit het af met een smakelijke barbecue.

Boek nu

€ 40,00

Meer informatie
Boogschieten met beer & bites

Boogschieten met beer & bites

Kom je vaardigheidskills testen. Ga boogschieten! Het enige dat je nodig hebt is een goede concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Wij zorgen dan voor een persoonlijke begeleider en de handboog incl. materialen. Een leuke competitie die je afsluit met een hapje en een drankje.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Bekijk alle producten
Stuur ons een bericht via WhatsApp