Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Mountainbike maat S

Verhuur inclusief:
  • Focus mountainbike
  • 29” inch
  • Pech-onderweg-service

Mountainbike huren? Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken zoals het glooiende gebied van De Lutte en Losser. Het landschap zit boordevol bospaden, landweggetjes en zandwegen, perfect om op de mountainbike te gaan ontdekken. 

Mountainbike verhuur Twente

TwenteFiets verhuurt nieuwe mountainbikes van het merk Focus. De mountainbikes zijn 29″ers, dus extra grote wielen voor meer snelheid bij minder krachtsinspanning. Absoluut top fietsen om de omgeving sportief te gaan verkennen. TwenteFiets is gelegen tussen het natuurgebied van het Landgoed Singraven en het natuurlijke Lutterzand. Mooi centraal gelegen dus, want binnen een mum van tijd fiets je al in het bos. Kortom, ontdek Twente op een sportieve manier met een mountainbike!

mountainbike huren

Mountainbike huren voor de kleintjes?

Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan de kleintjes onder ons, want het plezier van mountainbiken willen wij hun ook laten zien! Klik hier voor onze kindermountainbikes.

Van Ee uit Beuningen

goedendag, ik wil een compliment geven voor de service, die jullie gegeven hebben omtrent mijn zoon. hij was gevallen met de mountainbike, en moest naar de HAP. Jullie collega was zo vriendelijk om mijn vrouw en zoon daar heen te brengen,MAAR ook weer op te halen!!!! grote klasse, nogmaals bedankt P.s. de route was fantastisch Groetjes fam van Ee
+ Lees meer

suzan uit zeist

We hebben voor een dag moutainbikes gehuurd met 4 volwassenen en 6 kinderen tussen 14-8 jaar. Het personeel bij Actief Twente is erg klantvriendelijk en behulpzaam. De route van 20 km is goed met kinderen te doen en laat de mooie omgeving van Twente zien. Het was een leuke ervaring en een super leuke dag!
+ Lees meer

Marcha Gerritsen uit Nijmegen

We hebben een super leuk en gaaf dagje mountainbiken gehad met het hele gezin. 42 km gefietst, wie had ooit gedacht dat iedereen dit vol zou houden. Zeker een herhaling waard!
+ Lees meer

Rokus Plantinga uit Zwolle

We werden hartelijk ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. Daarna kregen we de prima mountainbikes. Na een korte uitleg over de fietsen en de route gingen we op weg. Leuk! Vlakbij Twente Fiets begon een gevarieerd mountainbike parcours van ongeveer 40 kilometer. Was ook goed te doen voor ons als beginners. Na afloop kregen we nog een drankje en een portie bitterballen. Al met al een geslaagde dag.
+ Lees meer

Sascha uit Hengelo

We hebben met 8 personen (2 volw. en 2 kids) op 21 juli 2017 mtb’s gehuurd. Prima locatie en mtb’s (eentje liep de rem iets van aan). Het weer was top. Beetje jammer was dat de persoon die de schakeltechniek uit moest leggen aan een 10- en 11-jarige, dit veel te nonchalant opvatte en geen moeite deed zich aan de doelgroep aan te passen. Verder alles prima.
+ Lees meer

Danielle Borst uit Uitgeest

Wij hadden mountain bikes gehuurd en de blauwe route gefietst. Leuke route, vooral voor beginners. Wij werden erg goed geholpen en vonden het personeel erg vriendelijk. Zelfs onze hond mocht tijdens onze tocht, bij hen binnen in een bench verblijven, zodat hij lekker koel lag. Al met al een hele goede ervaring. Wij gaan dit zeker nog eens doen!
+ Lees meer

Patrick uit Zoetermeer

Een heerlijk weekend door de bossen en wijlanden van Twente gemountainbiked. Super ontspannen top service; weg van de gejaagdheid en grootsheid van de randstad!
+ Lees meer

Bas Geverink uit Enschede

Met een aantal, al actief fietsende collega’s het plan geopperd om eens een tocht te gaan maken rondom Vasse en Ootmarsum. Een aantal niet fietsende collega’s hebben we ook weten te enthousiasmeren en daarvoor bij Twentefiets mountainbikes en helmen gehuurd. Zoals afgesproken stonden de gehuurde fietsen ’s morgens netjes klaar bij de molen van Bels. Met prachtig weer en mooie herfstachtige vergezichten hebben we een tocht van ruim 25 km gemaakt. Als afsluiter koffie met gebak bij de molen van Bels. Een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!
+ Lees meer

Hanneke uit Oldenzaal

We hebben een super dag gehad.Top geregeld door jullie. Jullie fietsen waren fijner dan onze eigen mountainbike!!!! Echt super bedankt voor de goede service
+ Lees meer

Eric uit Amersfoort

TOP dag met TOP service!! 2 MTBs gehuurd voor 1 dag prima verzorgde MTB’s met reparatieservice. Gelukkig geen gebruik van gemaakt. Kregen fietsroutes en kaartje mee. Werd ter plekke kaarthouder gemonteerd. Kregen van te voren bericht om ophaaltijd MTBs af te stemmen. Echt super! Kortom als wij weer gaan fietsen in Twente huren we uiteraard weer bij Twentefiets.nl. BEDANKT!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag