Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Moederfiets

Verhuur inclusief:
  • Gazelle fiets
  • 7 versnellingen
  • 2 kinderzitjes
  • Pech-onderweg-service

moederfiets hurenEen moederfiets huren (al mogen de vaders er zeker ook op rijden) kan bij Actief Twente! De volledige fiets met de twee zitjes is erg veilig en zeker fijn in gebruik.

Moederfiets huren

De moederfiets is een fiets met 2 kinderzitjes, één aan het stuur en één achterop. Onze kinderzitjes zijn van het merk Yepp. Dit zijn zeer veilige zitjes met een goed zitcomfort. Een kind met de leeftijd vanaf 9 maanden, of wanneer het kind zelfstandig kan zitten, kan al mee in het kinderzitje voorop. Kortom, ga samen met de kids door de omgeving van Twente fietsen en beleef een geweldige dag!

Twentefiets cadeaubon

Met meer kinderen op pad?

Voor de kinderen hebben wij een ruim assortiment kinderfietsen, kinderkarren, aanhangfietsen en voor de hele kleintjes onder ons hebben wij kinderzitjes. Of maak gebruik van een ouder-kind-tandem of een bakfiets. Zie hiervoor ons overzicht met allerlei mogelijkheden om er op uit te gaan met de kids!

Om het dagje uit helemaal compleet te maken kun je kiezen voor een picknickmand of een lekker lunchpakketje voor onderweg. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Jacqueline uit Easterein

Prima fiets die keurig en vlot werd bezorgd op mijn logeeradres.
+ Lees meer

Corinne uit Hoorn

Grote flexibiliteit, super service! Wij huren met plezier bij Twentefiets!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag