Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Elektrische Loopfiets (nieuw!)

Verhuur inclusief:
  • Elektrische loopfiets
  • 6 versnellingen
  • Routes
  • Pech-onderweg-service

Actief Twente heeft haar assortiment uitgebreid met een van de meeste unieke fietsen, de elektrische loopfiets! Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen en daarmee toch een snelheid van maximaal 25 km per uur bereiken. Beleef deze leuke ervaring met je vrienden, familie of collega’s.

Elektrische loopfiets

Wil jij iets doen wat leuk is en gezond? Dan is de loopfiets – ook wel een Lopifit genoemd – wat voor jou. Want wandelen is erg goed voor je hart, longen, botten en spieren. De sportschool kun je nu wel een dagje overslaan… De fiets is elektrisch aangedreven, daardoor kun je met een rustig looptempo een hoge snelheid bereiken. De loopfiets bevat 6 versnellingen, die kun je met een drukbeweging van je vinger bedienen om de snelheid van de band te wijzigen. De fiets is voorzien van handremmen waarmee je de loopband stopt en de fiets tot stilstand brengt. Kortom: Aan alles is gedacht om je veilig om pad te laten gaan.

Exclusief te huur bij Actief Twente

Loopfiets

De Lopifit is in Twente exclusief te huur bij TwenteFiets! Je huurt de fiets altijd inclusief pech-onderweg service. Daarnaast hebben wij ook vele routes beschikbaar, welke je door de mooie natuur van Twente leiden. Maar je mag natuurlijk ook op eigen ontdekkingsreis gaan!

Wil je voor onderweg wat eten mee? Geen probleem, TwenteFiets regelt het voor je. Neem bijvoorbeeld de heerlijke picknickmand mee of een lunchpakketje voor onderweg.

Bedrijfsuitje, vrijgezellendag of groepsuitje…

De Lopifit is uitermate geschikt om met een groep mee op pad te gaan. Het is een uniek, nieuw, vervoersmiddel die niet iedereen thuis heeft staan. Met z’n allen tegelijkertijd opstappen brengt een boel hilariteit met zich mee, gelijk een goede start dus van jullie uitje! Hebben jullie echt een grote groep? Dan kunnen we bijvoorbeeld een wisselprogramma voor jullie samenstellen waarbij ook andere voertuigen – zoals de familiefiets of tandems – worden ingezet. En om jullie uitje helemaal compleet te maken verzorgen wij met alle plezier ook een warm ontvangst met koffie/thee en wat lekkers en/of sluiten we jullie uitje af met een lekkere barbecue, kijk bijvoorbeeld naar ons Elektrische loopfiets & Barbecue arrangement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Lieke uit Nijverdal

Met ons team (bijna 30 man/vrouw) hebben we de elektrische loopfiets naar Nijverdal laten komen. Hier hebben we een mooie route van circa 35 km in twee uurtjes kunnen voldoen. Het was erg leuk. Een vreemde gewaarwording dat je al lopend op een fiets zonder al te veel moeite over de weg zoeft. Iedereen vond het erg leuk en we hadden veel bekijks!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).