Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Net als de ‘grote mensen’ kunnen de kinderen nu ook genieten van een prachtige rit op een kindermountainbike!

Samen op pad met de mountainbike

Als zelfs volwassenen recht hebben op een superstoere fiets dan mag jij dat ook! Speciaal voor kids hebben wij de beste, mooiste, stoerste en snelste kindermountainbikes in de verhuur. Wil jij helemaal de blits maken huur dan een kindermountainbike en cross knetterhard door de bossen van Twente! Dus ga lekker op pad met papa en mama en laat eens zien wie de snelste is!

Cannondale mountainbikes

Sinds 2017 werken wij exclusief samen met Cannondale. Cannondale zijn wereldwijd de beste mountainbikes en het bedrijf dat deze top mtb’s maakt zit in Oldenzaal, hier 10 km vandaan. Dus als je gaat mountainbiken in Twente doe je dat ook nog eens op een topfiets!

Alternatieve mogelijkheden voor een dagje er op uit met de kids

Naast ons assortiment aan kindermountainbikes, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Dus, heb je naast kindermountainbikes ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met je hele gezin op uit te kunnen gaan? Ontdek dan hier al onze mogelijkheden!

Christiaan uit Hardenberg

Mijn zoontje wil heel graag een mtb. Maar ik wist niet of hij leuk zou vinden. En een fiets huren bij Actief Twente is de perfecte oplossing. We hebben een super dag gehad die boven verwachting leuk en geslaagd is. Bedankt Actief Twente!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig