Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Kinderkar

Wat is er nu gezelliger dan met de kleintjes op pad? Daarom heeft Twente Fiets naast de leuke bakfietsen, de handige kinderzitjes en de ouder kind tandem ook een kinderkar. 

De Kinderkar

De kinderkar is voorzien van zitjes, zodat de kleintjes makkelijk en comfortabel kunnen zitten tijdens de rit. Er kunnen maximaal 2 kinderen in de kinderkar. De kar is erg makkelijk te besturen met een fiets, je hebt eigenlijk niet eens in de gaten dat je wat meetrekt. De kinderen zullen het geweldig vinden om mee te kunnen ‘fietsen’ met papa en mama.

De kar wordt bevestigd aan de naaf van het achterwiel. Hierdoor is de kar wendbaar en blijft de fiets makkelijk te besturen.

kinderkar

Alternatieve mogelijkheden voor een dagje er op uit met de kids

Naast de mogelijkheid voor het gebruik van de kinderkar, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Dus, heb je naast de kinderkar ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met je hele gezin op uit te kunnen gaan? Ontdek dan hier al onze mogelijkheden!

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag