Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Kinderfiets 20 inch – leeftijd: 7 t/m 10 – lengte: 123-140 cm

Verhuur inclusief:
  • Kinderfiets
  • Pech-onderweg-service

Huur de beste kinderfiets bij TwenteFiets. Naast de Gazelle fietsen voor volwassenen, verhuren wij ook jongens- en meisjesfietsen vanaf 18 inch tot 26 inch.

Kinderfiets

kinderfiets

De mogelijkheden om samen met kinderen per fiets op pad te gaan zijn enorm. Een van de mogelijkheden is dat de kinderen zelfstandig fiets op een kinderfiets. De kleinste maat uit ons assortiment is 20 inch (vanaf peuter/kleuter). De maten lopen op tot 26 inch. Daarbij hebben wij jongens- en meisjes fietsen. De grootste maat kinderfiets loopt goed over op de kleinste maat volwassen fiets.

TwenteFiets

Een kinderfiets huren bij TwenteFiets is niet alleen leuk, maar ook onbezorgd. TwenteFiets is namelijk de enige fietsverhuur in Twente die ook pech-onderweg-service aanbiedt. Zo kom je onderweg nooit stil te staan. Compleet verzorgd op pad, wel zo prettig. Ook hebben wij mooie routes speciaal voor je uitgestippeld, dat maakt TwenteFiets de leukste fietsverhuur van Twente! Daarnaast bezorgen we onze fietsen desgewenst ook op locatie overal in Nederland!

Alternatieve mogelijkheden voor een dagje er op uit met de kids

Naast ons assortiment aan meisjes en jongens fietsen, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Dus, heb je naast kinderfietsen ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met je hele gezin op uit te kunnen gaan? Ontdek dan hier al onze mogelijkheden!

Ron uit Holten

Kan er kort over zijn: gewoon goed geregeld. Aardige positieve medewerkers en goede fietsen.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag