Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Kickbike

Verhuur inclusief:
  • Officiële Kickbikes met groot voorwiel
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Pech-onderweg-service
  • Incl. diverse routes

Kickbiken is het nieuwe steppen! Ga op pad met de kickbike van TwenteFiets en verken de omgeving op een heerlijke en ontspannen manier. 

Kickbike huren in Twente

Bij het huren van een step krijg je altijd een korte instructie vooraf. Tevens ontvang je een mooie route van ons. Natuurlijk kun je ook je eigen weg kiezen en dus je eigen route rijden. Het voordeel van een step is dat je over paden kunt waar je normaal gesproken alleen lopend kunt komen. Steppen is dus een leuke en uitdagende manier om de omgeving te verkennen. Onze steps worden goed onderhouden en verkeren daardoor altijd in topconditie. Mocht er tijdens jullie steptocht bijvoorbeeld toch een band lek gaan dan staan we altijd paraat om je weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Onbezorgd genieten dus!

Kickbike combineren met ..

Wij bieden verschillende activiteiten aan die je heel leuk met het kickbiken kan combineren. Denk hierbij aan een workshop schilderen, een lekkere en gezellige high tea of een heerlijke barbecue. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Een dagje er op uit met de kids

De kickbike is ook zeer geschikt voor kids om er mee op uit te gaan. We hebben zelfs een kinderfeest-arrangement met de kickbikes.  Heb je naast kickbikes ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met je hele gezin op uit te kunnen gaan? Ontdek dan hier al onze mogelijkheden!  Want in ons complete assortiment fietsen, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets.

 

Hetty Richardson SkiVerenigingTwente uit Hengelo

Ik heb er verder niets aan toe te voegen
+ Lees meer

Saxion academie FEM uit Enschede

Alles rondom het huren van de kickbikes was goed geregeld. Snel antwoord op mails, een correcte afhandeling van de order, levering was netjes op tijd. Goed materiaal en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer?!
+ Lees meer

Kruizinga uit Enschede

Wij hebben een fantastische Kickbike dag gehad met ons gezin. Onze oudste zoons van 10 en 8 konden zichzelf prima redden op de Kickbikes en de jongste van 4 (bijna 5) is samen met moeder op een tandemfiets geweest. (Volgende keer ook een kleiner maatje Kickbike beschikbaar hopelijk). We hebben met zijn vijven een mooie tocht gemaakt bij Singraven, en we vonden het zo leuk dat we ook nog bij het Lutterzand geweest zijn. Kortom een topdag!
+ Lees meer

Myrel ter Heijne uit Enschede

Gisteren met vaderdag 5 kickbikes gehuurd. Het was een heerlijke dag en de kickbikes vielen goed in de smaak. Zeker een aanrader om een keer uit te proberen! De kickbikes waren in zeer goede staat en zijn goed onderhouden. Bedankt voor de goede service en het ophalen van 2 personen, nadat er een blessure was opgelopen. We komen zeker nog een keer gebruik maken van jullie diensten!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag