Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Hondenkar

Verhuur inclusief:
  • Originele Doggyride
  • Makkelijk wendbaar
  • Pech-onderweg-service

Hond ook mee?

Wat is er nu leuker dan uw huisdier mee te nemen op pad. Speciaal voor de hond bieden wij de originele Doggyride hondenkar aan. Deze is achter de fiets te koppelen en het dier kan veilig mee op pad. Tevens is de kar te gebruiken als bagage kar. De kar wordt bevestigd aan de naaf van het achterwiel. Hierdoor is de kar wendbaar en blijft de fiets makkelijk te besturen.

hondenkar

 

De hondenkar is ook te gebruiken als bagage kar!

Leon dirks uit Haarlem

De fietsen inclusief hondenkar zijn prima zoals afgesproken afgeleverd op ons vakantieadres en weer opgehaald! Opvallend is hun flexibiliteit, vriendelijkheid en persoonlijke benadering. Zeker een aanrader!
+ Lees meer

Paul uit Enschede

Super gave dag gehad; 45 kilometer gefietst door het Twentse- en Duitse land op hele fijne E-bikes. Het zeer behulpzame personeel hoorde, dat we richting Vasse wilden fietsen en we kregen een prachtige fietsroute mee. We vonden het zo mooi, dat we onmiddellijk weer een arrangement hebben geboekt en we zijn toen naar Bad Bentheim gefietst. Deze rit was minstens net zo mooi. Na afloop een heerlijk drankje en een portie bitterballen. Wat wil een mens nog meer. Op deze manier is het geweldig om het Twentse Landschap te ontdekken. Echt een aanrader.
+ Lees meer

Fam. Fuhler uit denekamp

Hartelijk dank voor de mooie dag! Was goed geregeld allemaal, complimenten!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag