Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Hondenbakfiets

Verhuur inclusief:
  • Bakfiets
  • Kooi mogelijk

Het is superleuk om met je hond op pad te gaan, en samen op de hondenbakfiets kun je nog veel meer plezier maken. Je hond gaat gegarandeerd uit zijn dak!

hondenbakfiets huren

Hondenbakfiets huren

De hondenbakfiets is de zelfde bakfiets die wij aanbieden bij bijvoorbeeld de barbecue bakfiets of de normale bakfiets. Je kunt echter heel leuk samen met je hond op pad en zelfs een volwassen Sint Bernhard reu past comfortabel in de bak. Voor de wat wildere brassen hebben we een kooi constructie die wij voor u monteren op de bakfiets. De hond kan dan veilig, vrij en onbelemmerd van het uitzicht en geuren genieten tijdens de rit. De bakfiets en hond combinatie kan prima met of zonder een elektrische trapondersteuning. Mocht je echter echt zo’n gigantische Sint Bernhard hebben, neem dan wel de trap ondersteuning ;).

 

 

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag