Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Gazelle fiets

Verhuur inclusief:
  • Nieuwe Gazelle fiets
  • 7 versnellingen
  • Pech-onderweg-service

gazelle fiets hurenKom een Gazelle fiets huren bij TwenteFiets! Wij verhuren uitsluitend nieuwe Gazelle fietsen met 7 versnellingen zowel in dames- als herenmodel. Een Gazelle fiets huren bij TwenteFiets is niet alleen leuk, maar ook onbezorgd. TwenteFiets is de enige fietsverhuur in Twente die pech-onderweg-service aanbiedt. Zo kom je onderweg nooit stil te staan. Compleet verzorgd op pad, net zo prettig. Ook hebben wij mooie routes speciaal voor je uitgestippeld, dat maakt TwenteFiets de leukste fietsverhuur van Twente!

 

Met kinderen op pad?

Voor de kinderen hebben wij ook een ruim assortiment kinderfietsen, voor de hele kleintjes onder ons hebben wij kinderzitjes. Of maak gebruik van een ouder-kind-tandem of een bakfiets. En wat is er dan leuker dan samen onderweg te gaan picknicken?! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan; een leuke picknickmand of toch een lekker lunchpakketje, het is allemaal mogelijk.

Combineren

Wil je de huur van je fiets combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan bierbrouwerij Othmar en/of je dag afsluiten met lekker eten? Kijk dan bij onze arrangementen voor diverse mogelijkheden!

Piet Krook uit Hoogvliet (Rt)

Fietsen waren goed van kwaliteit en service pakket wat bij de nette huurprijs inbegrepen is( lekke band service oa), vind ik echt super.
+ Lees meer

Piet Krook uit Hoogvliet (Rotterdam)

Heerlijke fietsen, geen gedoe met borg en goed personeel en service
+ Lees meer

Van Dijk uit Malden

Heerlijke dagen gehad mooie tochten gemaakt
+ Lees meer

Jans uit Wijdemeren

Prima adres om een fiets te huren. Fiets stond klaar op het vakantiepark en werd daar ook weer opgehaald, voor bijna niks. En ik vind Denekamp en omgeving prachtig.
+ Lees meer

MV Huiberts uit Amersfoort

Wij hebben drie dagen dwars door Twente gefietst, vnl via fietsknooproutes. Wat een schitterende streek! Wij hebben genoten van de rust en het mooie landschap. De fietsen ( één herenfiets en één e-bike) reden lekker en zorgden voor een zorgeloze tocht.
+ Lees meer

Lisa uit Haarlem

Aardig personeel, mooie omgeving. op 27 mei hebben we gefietst, wat was het heet! 32 graden! dit hield ons er echter niet tegen een leuke dag te hebben. gezellig door bossen en over heuvels.
+ Lees meer

Annemieke uit Amsterdam

Bij aankomst in ons vakantiehuis stonden de fietsen (incl zeer leuke kinder transportfiets)al klaar en kon het fietsplezier beginnen. Volgend jaar weer!!!!!!
+ Lees meer

Bea van de Zandschulp uit Harderwijk

We hadden een gewone fietsen gehuurd voor 1 dag. Hele fijne fietsen. We werden fijn ontvangen en ook toen we terug kwamen werd ons met belangstelling gevraagd hoe de dag was. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen om fietsen ed. te huren. Het is ook voor herhaling vatbaar en volgend jaar gaan we dit zeker weer doen.
+ Lees meer

Bien Bolhuis uit Gronau

Goed geregeld. Fietsen gehaald en gebracht. Prima service, prima fietsen en aardige lui.
+ Lees meer

Mieke de Bock uit Heerhugowaard

zie boven
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag