Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

gazelle fiets hurenKom een Gazelle fiets huren bij TwenteFiets! Wij verhuren uitsluitend nieuwe Gazelle fietsen met 7 versnellingen zowel in dames- als herenmodel. Een Gazelle fiets huren bij TwenteFiets is niet alleen leuk, maar ook onbezorgd. TwenteFiets is de enige fietsverhuur in Twente die pech-onderweg-service aanbiedt. Zo kom je onderweg nooit stil te staan. Compleet verzorgd op pad, net zo prettig. Ook hebben wij mooie routes speciaal voor je uitgestippeld, dat maakt TwenteFiets de leukste fietsverhuur van Twente!

Twentefiets cadeaubon

Met kinderen op pad?

Voor de kinderen hebben wij ook een ruim assortiment kinderfietsen, voor de hele kleintjes onder ons hebben wij kinderzitjes. Of maak gebruik van een ouder-kind-tandem of een bakfiets. En wat is er dan leuker dan samen onderweg te gaan picknicken?! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan; een leuke picknickmand of toch een lekker lunchpakketje, het is allemaal mogelijk.

Combineren

Wil je de huur van je fiets combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan bierbrouwerij Othmar en/of je dag afsluiten met lekker eten? Kijk dan bij onze arrangementen voor diverse mogelijkheden!

Wendy uit Gemert

Eén dag vooraf via website reservering gedaan, en zonder enig probleem keurig twee fietsen op vakantie-adres geleverd en weer opgehaald. Prima fietsen, ook de bakfiets voor een baby en een peuter. Superservice voor hele redelijke prijs!
+ Lees meer

Yvonne uit haarlem

Alles per mail geregeld. Prima contact. Fiets is gehaald en gebracht bij de afgesproken locatie. Top service!
+ Lees meer

M.C. den Heijer uit Benthuizen

We waren aangenaam verrast, dat de fietsen al de avond van tevoren bezorgd werden. De aflevering door uw medewerker werd door ons als echt klantvriendelijke ervaren. Dankzij dit hebben we dezelfde avond nog even een mooi tochtje kunnen fietsen! De prijs viel iets tegen omdat het minimum huurtarief incl. bezorgen €25,00 is. Maar met het oog op de snelle aflevering nemen we dit helemaal voor lief. Betaling via iDeal is super goed geregeld.
+ Lees meer

Siebrig Schokker uit Joure

De fietsen werden op vakantieadres gebracht en ook weer opgehaald. Heel gemoedelijk allemaal. Een aanrader!
+ Lees meer

B. van Houten uit Papendrecht

+ Lees meer

Monique Vermeulen uit Breda

De fietsen waren goed verzorgd en fietste heerlijk. Ook de extra fietstassen waren ideaal voor onderweg. Het is ook fijn dat je vooraf kunt betalen en dat de fietsen afgeleverd en opgehaald worden bij het hotel. Ze stonden er al bij aankomst en konden direct gebruikt worden
+ Lees meer

Be Nolan ter Heege uit Mountrath Ierland

Een van de fietsen was niet goed voor mijn dochter, zadel bleef maar draaien, even op de fiets er langs en probleem opgelost. Mijn derde keer hier om fietsen te huren en zeker niet de laatste. Iedereen erg behulpzaam en vriendelijk ondanks de overheersende warmte!
+ Lees meer

Christien Mudde uit Rotterdam

Twentefiets kwam direct een fiets brengen en toen ik die uiteindelijk korter nodig had, kreeg ik zonder probleem het verschil terug. De fiets zelf was in perfecte staat.
+ Lees meer

Piet Krook uit Hoogvliet (Rt)

Fietsen waren goed van kwaliteit en service pakket wat bij de nette huurprijs inbegrepen is( lekke band service oa), vind ik echt super.
+ Lees meer

Piet Krook uit Hoogvliet (Rotterdam)

Heerlijke fietsen, geen gedoe met borg en goed personeel en service
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig