Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Familiefiets

Verhuur inclusief:
  • Familiefiets
  • Van 4 tot 20 personen
  • Tot 10 extra kinderzitplekken
  • Routes
  • Pech-onderweg-service

Een unieke en ludieke manier voor een uitstapje met de familie kan het beste samen op de familiefiets! Tot wel 6 familieleden op 1 fiets!

De familiefiets

familiefiets hurenDe familiefiets is een ligfiets waar met 4 personen op gefietst kan worden. Met deze fiets kun je ontspannen genieten van de mooie omgeving van Twente. De familiefiets garandeert veel vrolijke gezichten en grappen van jou en de mensen die je voorbij fietst. Deze bijzondere voertuigen heb je namelijk nog nooit eerder gezien en geven ruimte voor 4 personen die mee trappen, waarvan 1 de stuurman is. Het is mogelijk de familiefiets uit te breiden met een zitbank voor 2 kinderen achterop de fiets. Zij kijken dan hoog over je heen en kunnen volop van de tocht genieten. We hebben 5 fietsen beschikbaar waar op elk 4 fietsende familie leden kunnen meedoen, gratis uitbreidbaar met het kinderbankje voor 2 kinderen achterop (voor een peuter tot kleuter). Dat is goed voor een familie tot wel 30 personen! Zijn jullie met meer? Geen probleem, de familiefiets is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld tandems, of ouder-kind-tandems!

De route

familiefiets hurenEen familiefiets is leuk om samen met familie, vrienden of collega’s te huren voor een leuke fietstocht. Jullie krijgen er een mooie route bij waarbij je over het Landgoed Singraven en haar Watermolen komt, door het centrum van Denekamp en het mystieke Borgbos in Beuningen. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om een stop te maken. We hebben routes vanaf 1 uur tot de hele dag beschikbaar. Jullie mogen natuurlijk ook zelf een route uitstippelen. Maar houdt er dan wel rekening mee dat de gemiddelde snelheid van een familiefiets lager ligt dan die van een normale fiets, tandem of ouder-kind-tandem.

Kortom, een leuk en betaalbaar uitje met familie, vrienden, collega’s of met de kinderen!

Alternatieve mogelijkheden voor een dagje er op uit met de kids

familiefiets hurenIn ons assortiment aan fietsen, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Ontdek dan hier al onze mogelijkheden om er met het hele gezin op uit te gaan!

Jenny ten Hartog uit Rouveen

Met 4 vriendinnen op een familiefiets is gezelligheid ten top. Veel gelachen, en alle tijd om te kletsen. Beenspieren goed getraind. Genieten van de mooie natuur in Twente. Echt een aanrader!!
+ Lees meer

Jos ten Broeke uit Losser

Omdat door omstandigheden de zaterdag-activiteit van ons jaarlijks weekend met een groep van 11 vrienden nog moest worden omgezet/geregeld, kwam ik uit bij Twentefiets in Beuningen, waar we 3 familiefietsen konden huren. Voor ons weekend hadden we een accommodatie gehuurd in Dalfsen en ik was bang dat dit te ver weg zou zijn om de fietsen op locatie te krijgen. Dit was echter geen enkel probleem. Brengen en halen in Dalfsen tegen een betaalbare vergoeding. Een prima service. Gelukkig was ons vooraf door Twentefiets gezegd dat we op een fietssnelheid van ca. 5 km per uur moesten rekenen, waardoor we de uitgezette route voor begin aan konden passen. Het weer werkte helemaal mee en met een aantal pauzes hebben we een prachtige dag gehad. Aan belangstelling onderweg geen gebrek. Na “thuis”komst was iedereen uitgeteld.
+ Lees meer

Van de Maat uit Deventer

We hadden een fiets-arrangement geboekt n.a.v. een Giftforyou-cadeau. Ontvangst heel hartelijk, en lekker met koffie/krentenwegge :-). Service heel goed. Personeel vriendelijk en heeft aandacht voor de mensen, ook achteraf. Goede fietsen. En erg handig: tot 21.00 uur open zodat optimaal van de fietsen gebruik gemaakt kon worden.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).