Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Elektrische fiets

Verhuur inclusief:
 • Gazelle fiets
 • 7 versnellingen
 • Elektrische ondersteuning
 • Pech-onderweg-service

Twente staat bekend om haar glooiende landschap, met als ‘uitdagingen’ de Paasberg, de Hakenberg en de Tankenberg. De elektrische fiets is comfortabel in gebruik en biedt optimale ondersteuning, ongeacht waar je fietst in het Twentse landschap. Onze elektrische fietsen zijn uitgerust met 7 versnellingen en zijn voorzien van fietstassen. Kortom, een elektrische fiets huren doe je bij TwenteFiets.

Onze fietsen

 • De nieuwste elektrische fietsen met 7 versnellingen
 • Makkelijk aanpasbaar voor elke grootte
 • Uitsluitend damesmodellen voor een gemakkelijke instap
 • Voorwiel motor of midden motor
 • LCD informatie display
 • Accu met actieradius tot 50-80 km*
 • Uitgerust met fietstassen
 • Uitbreiding met diverse accessoires mogelijk, deze worden in stap 3 van de reserveringsmodule weergegeven

* afhankelijk van gebruik

Elektrische fiets hurenelektrische fiets huren

Een elektrische fiets huren bij TwenteFiets is altijd inclusief pech-onderweg-service. Ook hebben wij talloze routes door het mooie Twente voor je beschikbaar. Heb je zelf al een route in gedachten, geen probleem!

Ben je van plan om lekker lang door de natuur van Twente te fietsen? Denk dan eens aan een leuke picknickmand of een lekker lunchpakketje voor onderweg.

Combineren

Wil je de huur van je fiets combineren met bijvoorbeeld een proeverij-diner of een andere activiteit? Kijk dan bij onze arrangementen voor diverse mogelijkheden.

Mirjam uit Haarlem

Goede telefonische bereikbaarheid en snelle service (bezorgen en ophalen) voor de huur van een elektrische fiets voor een aantal dagen. Erg tevreden!
+ Lees meer

Albertje Schipper-Pieters uit Zwolle

We werden fijn ontvangen, kregen goede uitleg over de bediening van de elektrische fiets. We kregen en heerlijke lunch box mee. Ze hadden een uitgebreid aanbod aan fietsroutes liggen waar je uit kan kiezen. Zo hebben wij kunnen genieten van een heerlijke dag weg op de fiets in een prachtige omgeving.
+ Lees meer

RobJE uit -

Elektrische fiets gehuurd voor een weekeind fietsen met familie. Bij de reservering al vriendelijk geholpen. Fiets meenemen naar Duitsland was geen probleem. De fiets liep prima, had een goede accu met voldoende capaciteit voor de tochten van 80 à 90 km. Al met al hield de fiets het beter vol dan de fietser 🙂 Ik weet waar ik moet zijn als ik weer een fiets ga huren.
+ Lees meer

Inge uit Utrecht

De fietsen waren ruim voor de afgesproken tijd op de afgesproken plek. Ze waren in goede staat en fietsten heerlijk. Ook het ophalen werd flexibel geregeld. Oftewel, uitstekende service. Bedankt!
+ Lees meer

Carolien Gieskes uit Leiderdorp

Telefonisch een elektrische fiets gehuurd, zeer vriendelijk en heel snel geholpen en de fiets stond al klaar toen ik op de camping aankwam. Voor een heel klein extra bedrag werd de fiets gebracht en gehaald. Heel fijn. Prima fiets en wat is het toch mooi in Twente. Voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

VAD uit België

Via mail gehuurd. Alles perfect verlopen: van eerste contact tot betaling. Fietsen werden tijdig en correct afgeleverd bij het hotel waar we logeerden. Dank u wel.
+ Lees meer

Nico Nagtzaam uit Bergen op Zoom

Zoals gezegd, een top service en enorm klantvriendelijk. Fietsen werden op locatie bezorgd en afgehaald. Het waren bovendien ook hele goede fietsen. En dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Volgende keer zeer zeker weer.
+ Lees meer

I. Krabbe uit HENGELO OV

We hadden 7 elektrische fietsen gehuurd. Het verwerken van de bestelling ging uitstekend. Erg vriendelijk. De fietsen werden op tijd gebracht. Echter, 3 van de 7 fietsen mankeerde iets aan. Ik heb gebeld en binnen een half uur/drie kwartier kwam er een vrachtauto voorrijden met 3 vervangende fietsen. Tevens werd er nog enige uitleg gegeven aangezien de fietsen en de bediening zeer divers was. Het was even vervelend, maar alles werd uitstekend opgelost. De batterijen waren allemaal goed opgeladen (we hebben 55 km gefietst). De kwaliteit van de fietsen liet hier en daar wel een beetje te wensen over. Al met al toch een goede ervaring.
+ Lees meer

Jolanda uit Gouda

Prima ebikes gehuurd! Topservice. We hadden 2 x hulp nodig onderweg. Prima service, klantvriendelijke benadering en gave topgozers die ons kwamen helpen.
+ Lees meer

J. Laméris uit Drachten

Prima adres
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig