Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Elektrische fiets

Verhuur inclusief:
 • Gazelle fiets
 • 7 versnellingen
 • Elektrische ondersteuning
 • Pech-onderweg-service

Twente staat bekend om haar glooiende landschap, met als ‘uitdagingen’ de Paasberg, de Hakenberg en de Tankenberg. De elektrische fiets is comfortabel in gebruik en biedt optimale ondersteuning, ongeacht waar je fietst in het Twentse landschap. Onze elektrische fietsen zijn uitgerust met 7 versnellingen en zijn voorzien van fietstassen. Kortom, een elektrische fiets huren doe je bij TwenteFiets.

Onze fietsen

 • De nieuwste elektrische fietsen met 7 versnellingen
 • Makkelijk aanpasbaar voor elke grootte
 • Uitsluitend damesmodellen voor een gemakkelijke instap
 • Voorwiel motor of midden motor
 • LCD informatie display
 • Accu met actieradius tot 50-80 km*
 • Uitgerust met fietstassen
 • Uitbreiding met diverse accessoires mogelijk, deze worden in stap 3 van de reserveringsmodule weergegeven

* afhankelijk van gebruik

Elektrische fiets hurenelektrische fiets huren

Een elektrische fiets huren bij TwenteFiets is altijd inclusief pech-onderweg-service. Ook hebben wij talloze routes door het mooie Twente voor je beschikbaar. Heb je zelf al een route in gedachten, geen probleem!

Ben je van plan om lekker lang door de natuur van Twente te fietsen? Denk dan eens aan een leuke picknickmand of een lekker lunchpakketje voor onderweg.

Combineren

Wil je de huur van je fiets combineren met bijvoorbeeld een proeverij-diner of een andere activiteit? Kijk dan bij onze arrangementen voor diverse mogelijkheden.

J. Laméris uit Drachten

Prima adres
+ Lees meer

J.L. van Dorsser uit Wouw

Wij hebben voor een week 2 elektrische fietsen gehuurd om te fietsen vanuit Bad Bentheim. Prachtige soepel lopende fietsen met een goed zadel. De service was uitstekend. De fietsen werden gehaald en gebracht. Het minpuntje was dat de display van de km teller van één fiets niet werkte. We hebben een heerlijke week gehad en zullen Twente Fiets zeker aanbevelen.
+ Lees meer

Machteld uit Utrecht

Als we kunnen fietsen op ons vakantieadres, huren we altijd fietsen. Voor mijn man een gewone herenfiets met versnellingen en kinderzitje achterop en voor mij een e-bike. De kwaliteit van de fietsen wisselt nogal. Bij TwenteFiets.nl waren de ervaringen uitstekend. Goede kwaliteit fietsen, keurige levering, opgeladen accu en opgepompte banden. Ook de informatie vooraf was duidelijk. Kortom, heerlijk gefietst in Twente!
+ Lees meer

Kees uit EINDHOVEN

Zie ervaring
+ Lees meer

A. Hasselton uit Amsterdam

Fijn om vanaf je vakantieadres te kunnen boeken. Fietsen worden gebracht en opgehaald. Snelle reactie op boeking per mail. Aanrader!
+ Lees meer

Ien uit Ede

onze ervaring met Twente fiets is alleen maar positief en wij kunnen iedereen aanbevelen om hier een een fiets of ander vervoermiddel te huren. Vriendelijke en behulpzame mensen. Toen, nadat we thuiskwamen, bleek dat we iets in de fietstas hadden laten zitten, werd het op kosten van Twente fiets opgestuurd!!! Dat is nog een service!
+ Lees meer

Stapelbroek uit Giethoorn

Al jaren ieder jaar fietsen bij u gehuurd. De ebike en herenfiets waren prima.
+ Lees meer

Alice uit Amsterdam

Op advies zijn wij naar dit bedrijf gegaan. Wij wilden 2 elektrische fietsen huren. Er was er echter nog maar 1 in voorraad. Wij kregen een drankje aangeboden en na een belletje met dichtbijzijnde hotel regelde de eigenaar dat er een fiets daar werd opgehaald. We hebben een leuke fietsroute van hem gekregen en hebben een heerlijke middag gehad. Meestal nemen wij van te voren contact op om te reserveren. Dat is zeker een tip om teleurstelling te voorkomen. Wij waren onder de indruk van het aanbod van duofietsen, loopfietsen, elektrische tandems, solexen en scooters. Leuke plek om ook iets te drinken in een vintage omgeving.
+ Lees meer

Jessica uit Schwaig

Alles gelang nach Wunsch. Kommunikation via Whatsapp schnell und unkompliziert. Die E-Bikes erhielten wir wie abgesprochen am vereinbarten Übergabeort, waren in einem sehr guten Zustand und vollständig aufgeladen. Das abgeben der Räder verlief auch absolut unkompliziert. Danke für den tollen Service und die Idee!
+ Lees meer

G.W.Houtman uit Boskoop

Alles volgens plan geregeld fietsen waren prima .
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag