Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Ga samen op pad met een elektrische duofiets!

Duofiets huren

TwenteFiets is een exclusieve samenwerking aangegaan met HUKA in Oldenzaal, waardoor het mogelijk is om bij ons fietsen te huren voor mensen met een beperking of handicap. Wil je op vakantie naar Twente en heb je een duofiets nodig? Of wil je een elektrische duofiets van HUKA uitproberen voor je deze aanschaft? Huur dan de HUKA Orthros duofiets bij TwenteFiets zodat je samen op pad kunt. Je kunt de elektrische duofiets al huren voor een dag, maar ook voor een langere periode. Het is ook mogelijk om de fiets te laten bezorgen bij jullie accommodatie zodat je vanuit daar vertrekt.

 

De HUKA Orthros fiets

De HUKA Orthros elektrische duofiets maakt het mogelijk om, ondanks beperkingen, mobiel te zijn en fietsplezier te hebben. Bij de elektrische duofiets Orthros van HUKA zitten de begeleider en passagier naast elkaar. Daarbij is de op- en afstap makkelijk door de draaibare stoelen, waardoor de duofiets uitermate geschikt is voor mensen met evenwichtsproblemen. Bij de duofiets is het rechterstuur vastgezet, zodat dit de passagier een stabiele zit geeft. De begeleider is degene die de fiets bestuurt. De sturen zijn op hoogte en hoek instelbaar en de stoelen zijn tevens te verstellen. Dit maakt de fiets veilig en comfortabel. Kortom, ga op pad met de duofiets en geniet samen van het fietsplezier.

De duofiets is voorzien van elektrische ondersteuning. De motor is stil en heeft een overzichtelijk display met 3 standen. Je kunt tussen de 20 en 30 km afleggen met een volle accu, desgewenst is een extra accu bij te huren. De fiets is ook te gebruiken zonder ondersteuning.

De Duofiets is in te stellen op drie standen:afmetingen huka Orthros duofiets

  • de medepassagier moet meefietsen
  • je medepassagier mag meefietsen
  • medepassagier kan niet meefietsen (voetenplaat)

Voor meer uitgebreide informatie bekijk de Huka Orthros folder of de uitgebreide Duofiets handleiding. Een verkorte handleiding vind je hier.

Joop Israel Fietsersbond Almelo uit Almelo

Als fietsersbond hebben we een zaterdag met 5 duo fietsen 20 niet meer mobiele ouderen uit Huize Friso in Almelo steeds een uur kunnen fietsen. Zij en wij hebben een heerlijke dag gehad. Herinneringen kwamen boven als ze langs bekende plekjes kwamen en verbazing over de nieuwe wijken en winkels. De duo fiets maakt het mogelijk onderweg met elkaar te praten. Voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Joyce Leeftink uit Winterswijk

Op een maandagmiddag een aanvraag gedaan voor een elektrische duofiets en ’s avonds werd deze al geleverd. Fantastisch hoe praktisch de medewerkers van Twente Fiets acteren. We hebben met heel veel plezier 2 weken lang gebruik gemaakt van de duo-fiets. Ook het ophalen was snel en efficiënt. Dank! Een aanrader om gebruik te maken van Twente-Fiets.
+ Lees meer

Maaike uit Enter

We hebben een duofiets gehuurd, waarmee we voor het eerst in jaren weer eens een stuk konden fietsen door de omgeving. Heerlijk dat het kan. Fiets was prima in orde, tijden leken eerst vast te staan maar bij het boeken bleek dat er best aanpassingen mogelijk waren. Hele goede service.
+ Lees meer

Linda Schildkamp uit Oldenzaal

Geweldige middag gehad samen met onze 88-jarige moeder op de electrische duo-fiets. Mooie route mee gekregen, en nadien lekkere bitterballen gekregen. Goede service en uitleg. Dit is zeker een herhaling waard.
+ Lees meer

Carla van Duijvenbode uit Katwijk

We hadden een duofiets gehuurd zodat onze moeder ook op de fiets mee kon tijdens familie weekend. Wij hebben genoten van het fietsen en de prachtige omgeving. We komen zeker nog eens terug.
+ Lees meer

Dirk van den Berg uit Tiel

we hebben er plezier aangehad, zullen zoiets weer gaan doen als het nodig is
+ Lees meer

Buijsman uit Bovenkarspel

Mijn man ziet heel slecht en kan dus niet meer fietsen op een normale fiets maar door het huren van een duo fiets weer heerlijk samen op de pendalen , gezellig naast elkaar . zeker voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Twee fietsliefhebbers uit Zuid-Holland

In augustus opnieuw een duofiets gehuurd. Met schitterend weer opnieuw een stuk gefietst in Twente. Individuele noodzakelijk aanpassingen werden aangebracht en een mooie route voorgesteld. In de loop van de middag kregen we een lekke band: geen probleem, een telefoontje en binnen een kwartier was de servicedienst van Twentefiets om er een nieuwe binnenband om te leggen en kon snel de tocht hervat worden. Het was een prachtige tocht. Volgend jaar hebben we alvast opnieuw gereserveerd.
+ Lees meer

Fred Droog uit Raalte

Een mooie mogelijkheid voor mijn 87-jarige moeder om toch nog te kunnen fietsen! Samen met haar op de duo-fiets met trap-ondersteuning. En de lege accu aan het einde van de rit werd héél snel vervangen, zodat we weer verder konden. Super! We hadden er ook nog eens prachtig weer bij in de mooie omgeving van Beuningen.
+ Lees meer

Angèle Post uit Nieuwegein

Met de gehuurde duofiets, hebben wij mijn moeder een super dag bezorgd! Het fietsen ging licht, de wegen en omgeving waren goed en genoten van alle uitspanningen onderweg! Ik kan het zeker aanbevelen.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig