Duofiets

Verhuur inclusief

  • Stabiele duofiets
  • Elektrische ondersteuning
  • Pech-onderweg-service
  • Inclusief een 2e accu

Boek nu vanaf

€ 50,- per dag

Het is mogelijk om bij ons fietsen te huren voor mensen met een beperking of handicap. Welke fiets past bij jou?

Naamloos uit Weerselo

Het was een verrassing voor mijn 90 jarige moeder. Nog nooit op een duofiets gezeten. Maar het was in een woord een geweldige ervaring, dat er nu van die fietsen op de markt zijn, leuke stops gemaakt onderweg, eerst in Denekamp koffie met gebak, via Noord Deurningen naar Singraven daar een broodje gegeten, vervolgens naar Lutterzand daar koffie gedronken en laaste stop in Beuningen heerlijk gegeten, ongeveer 43 km gefietst. Maar het weer was ook prachtig die dag.
+ Lees meer

Yvonne uit Almere

We hebben een duofiets gehuurd voor mijn moeder. Ze heeft tot haar 82 ste jaar nog veel gefietst, maar door Parkinson lukt dat nu niet meer. Om toch weer dat gevoel van vrijheid te beleven, hebben we de duofiets gehuurd. Veel gezien van de mooie omgeving, en de service was ook prima. Een echte aanrader
+ Lees meer

Paul uit Utrecht

Met m’n vader en moeder op stap geweest. M’n vader mist een been, maar samen op de duofiets ging prima! Heerlijke dag gehad, zeker een aanrader.
+ Lees meer

J. Kubbe uit Heemskerk

Omdat mijn man slecht ter been is, hebben wij bij Actief Twente de duofiets gehuurd. Heel eenvoudig via de website. Je krijgt meteen de bevestiging. Wij verbleven een aantal dagen in Almen. Daar werd de fiets keurig op tijd afgeleverd. We kregen goede informatie over de fiets en het gebruik van de accu’s. Het was voor ons de eerste keer, maar het ging goed. Een heerlijke fiets, rijdt prima. Gezellig naast elkaar tochtjes maken door het mooie Twente. Ik kan het iedereen aanbevelen. Je wordt er blij van!
+ Lees meer

Marka uit Den Haag

Wij hebben een duofiets gehuurd voor 1 dag. Bij de reservering was er in 1e instantie geen fiets meer beschikbaar, maar de medewerker deed haar best om iets te regelen. Binnen 5 minuten belde zij terug, er was toch een duofiets te huur. Bezorgservice, prima, de avond van de voren stond de fiets klaar bij ons hotel. Ik had nog een vraag over de accu, telefonisch keurig te woord gestaan. Mijn moeder, bijrijder op de fiets, heeft enorm genoten. Niet actief meefietsen, maar toch lekker buiten. Prima service, aanrader voor iedereen die in Twente een fiets nodig heeft.
+ Lees meer

Joop Israel Fietsersbond Almelo uit Almelo

Als fietsersbond hebben we een zaterdag met 5 duo fietsen 20 niet meer mobiele ouderen uit Huize Friso in Almelo steeds een uur kunnen fietsen. Zij en wij hebben een heerlijke dag gehad. Herinneringen kwamen boven als ze langs bekende plekjes kwamen en verbazing over de nieuwe wijken en winkels. De duo fiets maakt het mogelijk onderweg met elkaar te praten. Voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Joyce Leeftink uit Winterswijk

Op een maandagmiddag een aanvraag gedaan voor een elektrische duofiets en ’s avonds werd deze al geleverd. Fantastisch hoe praktisch de medewerkers van Twente Fiets acteren. We hebben met heel veel plezier 2 weken lang gebruik gemaakt van de duo-fiets. Ook het ophalen was snel en efficiënt. Dank! Een aanrader om gebruik te maken van Twente-Fiets.
+ Lees meer

Maaike uit Enter

We hebben een duofiets gehuurd, waarmee we voor het eerst in jaren weer eens een stuk konden fietsen door de omgeving. Heerlijk dat het kan. Fiets was prima in orde, tijden leken eerst vast te staan maar bij het boeken bleek dat er best aanpassingen mogelijk waren. Hele goede service.
+ Lees meer

Linda Schildkamp uit Oldenzaal

Geweldige middag gehad samen met onze 88-jarige moeder op de electrische duo-fiets. Mooie route mee gekregen, en nadien lekkere bitterballen gekregen. Goede service en uitleg. Dit is zeker een herhaling waard.
+ Lees meer

Carla van Duijvenbode uit Katwijk

We hadden een duofiets gehuurd zodat onze moeder ook op de fiets mee kon tijdens familie weekend. Wij hebben genoten van het fietsen en de prachtige omgeving. We komen zeker nog eens terug.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig

Vergelijkbare producten

🚲Cursus: bandenplakken in Twente🚲

🚲Cursus: bandenplakken in Twente🚲

Elke winter organiseren wij een cursus bandenplakken in Twente. Bij Actief Twente leren wij basisschoolleerlingen hoe je banden moet plakken. Zo hoeven jullie nooit aan papa of mama te vragen om jou band te plakken maar doe je het gewoon helemaal zelf! Ideaal toch? Wil je dit nou graag doen, dat kan! Stuur een mailtje naar maarten@actieftwente.nl en hopelijk zien wij binnenkort een heleboel nieuwe fietsenmakers😉 Tot snel!

E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van wat Twente jou te bieden heeft. Dit arrangement wordt afgesloten met een boogschietcompetitie.

Boek nu

€ 52,75

Meer informatie
Boogschieten & barbecuen

Boogschieten & barbecuen

Wil jij een actief uitje combineren met een heerlijke barbecue? Dan is dit het geschikte arrangement voor je. Ga de boogschietcompetitie aan en sluit het af met een smakelijke barbecue.

Boek nu

€ 40,00

Meer informatie
Boogschieten met beer & bites

Boogschieten met beer & bites

Kom je vaardigheidskills testen. Ga boogschieten! Het enige dat je nodig hebt is een goede concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Wij zorgen dan voor een persoonlijke begeleider en de handboog incl. materialen. Een leuke competitie die je afsluit met een hapje en een drankje.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Bekijk alle producten
Stuur ons een bericht via WhatsApp