Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Duofiets

Verhuur inclusief:
  • Stabiele duofiets
  • Elektrische ondersteuning
  • Pech-onderweg-service

Ga samen op pad met een elektrische duofiets!

Duofiets huren

TwenteFiets is een exclusieve samenwerking aangegaan met HUKA in Oldenzaal, waardoor het mogelijk is om bij ons fietsen te huren voor mensen met een beperking of handicap. Wil je op vakantie naar Twente en heb je een duofiets nodig? Of wil je een elektrische duofiets van HUKA uitproberen voor je deze aanschaft? Huur dan de HUKA Orthros duofiets bij TwenteFiets zodat je samen op pad kunt. Je kunt de elektrische duofiets al huren voor een dag, maar ook voor een langere periode. Het is ook mogelijk om de fiets te laten bezorgen bij jullie accommodatie zodat je vanuit daar vertrekt.

 

De HUKA Orthros fiets

De HUKA Orthros elektrische duofiets maakt het mogelijk om, ondanks beperkingen, mobiel te zijn en fietsplezier te hebben. Bij de elektrische duofiets Orthros van HUKA zitten de begeleider en passagier naast elkaar. Daarbij is de op- en afstap makkelijk door de draaibare stoelen, waardoor de duofiets uitermate geschikt is voor mensen met evenwichtsproblemen. Bij de duofiets is het rechterstuur vastgezet, zodat dit de passagier een stabiele zit geeft. De begeleider is degene die de fiets bestuurt. De sturen zijn op hoogte en hoek instelbaar en de stoelen zijn tevens te verstellen. Dit maakt de fiets veilig en comfortabel. Kortom, ga op pad met de duofiets en geniet samen van het fietsplezier.

De duofiets is voorzien van elektrische ondersteuning. De motor is stil en heeft een overzichtelijk display met 3 standen. Je kunt tussen de 20 en 30 km afleggen met een volle accu, desgewenst is een extra accu bij te huren. De fiets is ook te gebruiken zonder ondersteuning.

De Duofiets is in te stellen op drie standen:afmetingen huka Orthros duofiets

  • de medepassagier moet meefietsen
  • je medepassagier mag meefietsen
  • medepassagier kan niet meefietsen (voetenplaat)

Voor meer uitgebreide informatie bekijk de Huka Orthros folder of de uitgebreide Duofiets handleiding. Een verkorte handleiding vind je hier.

Carla van Duijvenbode uit Katwijk

We hadden een duofiets gehuurd zodat onze moeder ook op de fiets mee kon tijdens familie weekend. Wij hebben genoten van het fietsen en de prachtige omgeving. We komen zeker nog eens terug.
+ Lees meer

Dirk van den Berg uit Tiel

we hebben er plezier aangehad, zullen zoiets weer gaan doen als het nodig is
+ Lees meer

Buijsman uit Bovenkarspel

Mijn man ziet heel slecht en kan dus niet meer fietsen op een normale fiets maar door het huren van een duo fiets weer heerlijk samen op de pendalen , gezellig naast elkaar . zeker voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Twee fietsliefhebbers uit Zuid-Holland

In augustus opnieuw een duofiets gehuurd. Met schitterend weer opnieuw een stuk gefietst in Twente. Individuele noodzakelijk aanpassingen werden aangebracht en een mooie route voorgesteld. In de loop van de middag kregen we een lekke band: geen probleem, een telefoontje en binnen een kwartier was de servicedienst van Twentefiets om er een nieuwe binnenband om te leggen en kon snel de tocht hervat worden. Het was een prachtige tocht. Volgend jaar hebben we alvast opnieuw gereserveerd.
+ Lees meer

Fred Droog uit Raalte

Een mooie mogelijkheid voor mijn 87-jarige moeder om toch nog te kunnen fietsen! Samen met haar op de duo-fiets met trap-ondersteuning. En de lege accu aan het einde van de rit werd héél snel vervangen, zodat we weer verder konden. Super! We hadden er ook nog eens prachtig weer bij in de mooie omgeving van Beuningen.
+ Lees meer

Angèle Post uit Nieuwegein

Met de gehuurde duofiets, hebben wij mijn moeder een super dag bezorgd! Het fietsen ging licht, de wegen en omgeving waren goed en genoten van alle uitspanningen onderweg! Ik kan het zeker aanbevelen.
+ Lees meer

van aggelen uit haarlem

we hadden een duofiets gehuurd. de service was fantastisch (fiets gebracht en gehaald van vakantie adres in overijssel) de fiets was perfect in orde en we hebben al fietsend veel van de omgeving gezien. volgend jaar huren we zeker weer een fiets en we raden dit verhuur bedrijf aan iedereen aan. l. en h. van aggelen haarlem
+ Lees meer

van aggelen uit haarlem

We hadden een duofiets gehuurd. De service was fantastisch (fiets gebracht en gehaald van vakantie adres in overijssel). De fiets was perfect in orde en we hebben al fietsend veel van de omgeving gezien. Volgend jaar huren we zeker weer een fiets en we raden dit verhuur bedrijf aan iedereen aan. l. en h. van aggelen haarlem
+ Lees meer

l. en h. van aggelen uit Haarlem

Het was voor mijn man even wennen, maar wij hebben genoten van de fietstochten met de duofiets. De fiets was heel makkelijk te bedienen en de accu ging lang mee. een aanrader voor mensen met of zonder handicap. Volgend jaar huren wij zeker weer een fiets. De service was ook fantastisch. Vooral het brengen en weer ophalen ging heel goed met de uitleg , hoe de fiets te gebruiken. Al met al een aanrader voor iedereen , die in twente en overijssel wil gaan fietsen.
+ Lees meer

S.L.J. van der Neut uit Almere

Wij vonden het een hele leuke ervaring. In Twente kan zoiets nog. Alles keurig verzorgd en op tijd geleverd.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag