Elektrische duofiets

Highlights

  • Duofiets van Van Raam
  • Krachtige accu met Actieradius 45 kilometer
  • Gratis route app speciale routes voor brede fietsen
  • Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
  • Pech-onderweg-service

Boek nu

€ 60,00 per dag

Een dagje fietsen met oma of opa? Of ben je minder goed ter been ga dan op pad met een duofiets van Van Raam. De fiets kun je huren voor een dag of voor meerdere dagen. En wij bezorgen de fiets overval in Nederland en Duitsland.

Wim uit Oldenzaal

Onze duofiets werd netjes afgeleverd bij Hotel Dinkeloord, we hebben lekker kunnen fietsen door de schitterende omgeving
+ Lees meer

Hetty uit Almelo

Wij hebben een super dag gehad op de luxe elektrische duo fiets!
+ Lees meer

Daniëlle heijns uit Zutphen

Wanneer je door een handicap beperkt bent is deze fiets een uitkomst! We hebben hem veel gebruikt om de omgeving te bekijken, we hadden goed weer en lekkere hapjes mee in de fietsmand . Iedere dag voor ons allemaal een ontdekking van de mooie Achterhoek. Goed Goan! Daniëlle heijns
+ Lees meer

Anita de Moel uit Haaksbergen

We hebben een duo fiets gehuurd. De service van het brengen en halen was perfect! We hebben mede hierdoor een heerlijk weekend gehad. BEDANKT!!!
+ Lees meer

MK uit Zutphen

Een duo fiets met ondersteuning gehuurd voor mij en mijn 85 jarige moeder, een onvergetelijke dag.
+ Lees meer

Maureen uit Almelo

We hebben een heerlijke tocht gehad en wat een genot dat dit een nieuwe fiets was! Die liep heel soepel en het achteruitkijkspiegeltje was heel handig!
+ Lees meer

E. Wiegers uit Nieuw-Weerdinge

Duofiets gehuurd. Een mooie vrij nieuwe fun2go van Van Raam. Heerlijk met dochter op pad. De accu gaat zeker 40 km mee..
+ Lees meer

Henk uit Waardhuizen

Mijn schoonmoeder van 84 heeft al jarenlang niet op een fiets gezeten. Met de duofiets was dit weer mogelijk en kon ze genieten van De Borkeld en de omgeving van Markelo en Goor. De fiets is stabiel en op en afstappen is goed te doen door het draaiende stoeltje. Voor de fietser is de ondersteuning een groot gemak zonder moeite eenmaal 24 en eenmaal 31 km gefietst. Service rond reserveren en halen en brengen is top.
+ Lees meer

Ada uit Hellendoorn

Wat fijn dat dit kan. Mijn zus kan niet meer fietsen, maar met deze duo fiets kon ze toch lekker mee doen met alles. Wat heeft ze genoten! En wat een fantastische service dat de fiets bij de accommodatie werd gebracht en opgehaald! Dank jullie wel! Het was een mooie ervaring!
+ Lees meer

Joke uit Heemskerk

Voor de derde keer hebben wij bij Actief Twente een duofiets gehuurd. Deze keer een Van Raam. Een geweldige fiets. De reservering verliep vlot. Keurig op tijd afgeleverd op ons vakantie-adres. Alles was prima verzorgd. Een aanrader. Als we weer in Twente en omgeving zijn, komen we bij jullie terug. Want samen op de fiets is voor ons bijzonder.
+ Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp