Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Bakfiets

Verhuur inclusief:
  • Stevige bakfiets
  • Elektrische ondersteuning mogelijk
  • Pech-onderweg-service

Bij Twente Fiets kun je nu ook (elektrische) bakfietsen huren! Er zijn diverse toepassingen mogelijk. Wij bieden de bakfiets zelfs aan in combinatie met een barbecue!

Bakfiets huren

De bakfiets, fietst licht, beschikt over 7 versnellingen en is makkelijk te besturen. Met deze bakfiets mag u gezien worden! Mocht het nodig zijn bieden wij ook bij de bakfiets pech-onderweg-service en wij hebben een breng en ophaal dienst!. Onze bakfietsen zijn stevige 2-wiel bakfietsen van bakfiets.nl. Deze staan bekend om haar veiligheid, stevigheid en design. Door de stevigheid van de fiets is deze geschikt om twee kinderen en bagage mee in te vervoeren. Ideaal als u met kleine kinderen wilt fietsen! We hebben een elektrisch trap ondersteunende variant, en een normale! Kortom, deze bakfiets is geschikt voor een leuke dag in de Twentse natuur. Een bakfiets huren doet u het best bij Twentefiets!

Kinderen bakfiets huren
Met de kinderen in de bakfiets kan perfect

Elektrische Bakfiets huren

Voor een kleine meerprijs kunt u een elektrische variant van een bakfiets huren. Dit model ziet er het zelfde uit als het “origineel” maar heeft een elektrische trapondersteuning.
Dit maakt het fietsen een stuk aangenamer en ideaal als uw partner of vrienden meefietsen met een elektrische fiets. Je kan ze dan namelijk met gemak bijhouden. Dit is vooral ideaal mocht u de bakfiets in combinatie met een grote barbecue, grote hond of veel zware bagage gebruiken. U kunt tussen de 25 en 35 km afleggen met een volle accu.

Elektrische barbecue bakfiets
Een elektrische bakfiets is handig wanneer je een barbecue bakfiets meeneemt

Bakfiets varianten

Onze bakfietsen zijn uit te rusten met:

  • Wind/ regenscherm
  • Maxi Cosi bevestiging
  • Hondenkooi
  • Barbecue

Het Wind/ regenscherm is ideaal mocht je met de bakfiets en uw baby in de maxi cosi gaan fietsen op een herfstdag wanneer het zou kunnen gaan regenen. Het kind is dan beschermd tegen de frisse wind en regen maar kan u wel zien door het doorzichtige zeil. Ook zou dit een prima beschutting zijn voor uw hond.

De Maxi Cosi bevestiging is ideaal om je baby mee te kunnen nemen. Deze bevestiging zorgt voor een veilige en comfortabele fiets ervaring voor de kleine.

Maxi_cosi_bakfiets
Met de baby veilig in de bakfiets

Onze persoonlijke favoriet der bakfietsen is de barbecue bakfiets. De naam zegt het al een bakfiets compleet met alle benodigdheden om “on the go” te kunnen barbecuen.

BBQ Bakfiets huren
Dit is de kleine barbecue. De grote trekken we uit de kast voor 10+ personen

 

Alternatieve mogelijkheden voor een dagje er op uit met de kids

Naast het gebruik van de bakfiets, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Dus, heb je naast de bakfiets ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met je hele gezin op uit te kunnen gaan? Ontdek dan hier al onze mogelijkheden!

Janneke uit Pernis

Wij hebben een week lang een bakfiets gehuurd waar 3 kleine kindjes in konden! De electrische bakfiets ging als een speer….de volwassen hebben ervan genoten maar de kindertjes het allermeest!
+ Lees meer

Annette uit Rossum

’s Morgens zijn de bakfiets en de moederfiets bij ons vakantiehuisje gebracht. Op deze manier was het makkelijk om ’s middags thuis te eten en de kinderen even op bed te leggen. ‘ Prima fietsen!
+ Lees meer

H.Geerdink uit Oldenzaal

Klantvriendelijk, goede service, uitgebreide mogelijkheden. Het was voor ons de eerste keer, maar zijn erg enthousiast, en vinden het zeker voor herhaling vatbaar!!!! We hadden een elektrische bakfiets en 2 kinder mountainbikes gehuurd voor een midweek.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag