Bakfiets 2 wielen

Verhuur inclusief

  • Stevige bakfiets
  • Elektrische ondersteuning mogelijk
  • Pech-onderweg-service

Boek nu vanaf

€ 20,- per dag

Jet uit Amsterdam

De fietsen werden ruim op tijd afgeleverd en waren gebruiksklaar. We hadden een gewone fiets en een bakfiets waar we zonder probleem dagtochten op een half uur fietsen afstand mee hebben gedaan. Ons dochtertje van 3,5 zat zonder probleem op het bankje in de bakfiets.
+ Lees meer

M uit Aalten

We hebben voor een week een elektrische bakfiets gehuurd en laten bezorgen op locatie. Super service. Ook werd er snel gereageerd op vragen.
+ Lees meer

r. meindertsma uit utrecht

prima fiets en bakfiets, keurig aan huis gebracht en weer opgehaald en prima contact
+ Lees meer

Janneke uit Pernis

Wij hebben een week lang een bakfiets gehuurd waar 3 kleine kindjes in konden! De electrische bakfiets ging als een speer….de volwassen hebben ervan genoten maar de kindertjes het allermeest!
+ Lees meer

Marieke uit Duiven

Een paar dagen voor onze vakantie pas contact gezocht met Actief Twente. Toch was het nog mogelijk om een elektrische bakfiets met regenhoes en een elektrische fiets te huren. Deze werden de eerste zaterdag van ons verblijf gebracht. Fijne service! We hebben heerlijk gefietst en vinden de medewerkers van Actief Twente erg klantvriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader!
+ Lees meer

CJ uit Goes

De fietsen stonden al voor ons klaar toen wij incheckten op het vakantiepark. Het waren fijne fietsen met ruime fietstassen. Van de bakfiets ontbrak de oplader maar 1 belletje was genoeg om de oplader afgeleverd te krijgen op ons vakantieadres op dezelfde dag. Voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Geerdink uit Oldenzaal

dank zij de mountainbikes en bakfiets van jullie, konden we er dit jaar weer gerust op uit met de kleinkinderen, ideaal
+ Lees meer

Annette uit Rossum

’s Morgens zijn de bakfiets en de moederfiets bij ons vakantiehuisje gebracht. Op deze manier was het makkelijk om ’s middags thuis te eten en de kinderen even op bed te leggen. ‘ Prima fietsen!
+ Lees meer

H.Geerdink uit Oldenzaal

Klantvriendelijk, goede service, uitgebreide mogelijkheden. Het was voor ons de eerste keer, maar zijn erg enthousiast, en vinden het zeker voor herhaling vatbaar!!!! We hadden een elektrische bakfiets en 2 kinder mountainbikes gehuurd voor een midweek.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig

Vergelijkbare producten

Antieke bakfiets

Antieke bakfiets

Deze antieke bakfiets is een leuke vervanging voor bijvoorbeeld de trouwauto. Wat is er nu gaver dan aankomen op de trouwlocatie in…

Boek nu vanaf

€ 45,- per dag

Meer info & boeken
Barbecue bakfiets

Barbecue bakfiets

De leukste en lekkerste rage van deze zomer, een barbecue bakfiets huren! Ga met je vrienden op pad en geniet van een…

Boek nu vanaf

Vanaf € 65,-

Meer info & boeken
Hondenbakfiets

Hondenbakfiets

Het is superleuk om met je hond op pad te gaan, en samen op de hondenbakfiets kun je nog veel meer plezier…

Bekijk alle producten
Stuur ons een bericht via WhatsApp