Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Antieke bakfiets

trouwvervoer huren bakfiets antiekDeze antieke bakfiets is een leuke vervanging voor bijvoorbeeld de trouwauto. Wat is er nu gaver dan aankomen op de trouwlocatie in een ouderwetse bakfiets?! Je steelt gegarandeerd de show!

Bakfiets huren bruiloft antiek

Deze bakfiets heeft een groot formaat, en is vroeger gebruikt als bakkersfiets. Deze bakfiets heeft een platte bak wat zich onderscheid van andere bakfietsen. De bakfiets is in originele staat en kan bezorgd worden op elke locatie in Nederland.

“Een origineel manier voor je trouwvervoer

Naast het verhuren van deze antieke bakfiets voor bijvoorbeeld trouwerijen, hebben wij ook de mogelijkheid om een gave Italiaanse scooter of ouderwetse solex te gebruiken als trouwvervoer.

trouwvervoer huren scooter

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de bakfiets voor andere gelegenheden te huren: denk aan presentatie middel in een supermarkt of als eyecatcher op beurzen. Informeer naar de mogelijkheden voor langdurige verhuur.

 

 

Milou Smit uit Harbrinkhoek

We hebben een antieke bakfiets bij Twente Fiets gehuurd voor onze bruiloft. Het was super geregeld. Ze brachten de fiets aan huis en haalde deze dezelfde dag weer op bij de locatie van het feest. Geweldige service em vriendelijk personeel.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag