Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Aanhangfiets

Verhuur inclusief:
  • Stabiele aanhangfiets
  • Speciaal voor kinderen
  • Pech-onderweg-service

Geniet van Twente met de kinderen. Een aanhangfiets huren is de perfecte oplossing voor kinderen die zelf kunnen fietsen maar nog niet helemaal vertrouwd zijn met een fiets of lange afstanden niet kunnen volhouden. De aanhangfietsen zijn stevig en uitermate veilig. U kunt een onbezorgde fietstocht maken met de kinderen.

De aanhangfiets heeft 7 versnellingen dus de kleine kan ook schakelen en zelf z’n inspanning bepalen. Wij hebben ook kinderhelmpjes beschikbaar.

Combineren

Een fietstocht is erg inspannend, en je krijgt er dus ook snel honger van. Erg leuk voor onderweg is een lunchpakketje of een lekkere picknickmand. Voor na de fietstocht hebben wij ook verschillende opties, denk hierbij aan pannenkoeken, pizza’s of een barbecue

Alternatieve mogelijkheden voor een dagje er op uit met de kids

Naast de mogelijkheid voor de aanhangfiets, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. Dus, heb je naast de aanhangfiets ook andere types fietsen of fietsaccessoires nodig om er met je hele gezin op uit te kunnen gaan? Ontdek dan hier al onze mogelijkheden!

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag