Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Vier je kinderfeestje bij Actief Twente

Elk jaar wil je voor je verjaardag iets leuks doen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt natuurlijk naar het zwembad gaan of gaan midgetgolfen (saaaaaaiiiii). Maar wij hebben zeker weten wat veel leukers voor jouw kinderfeestje.

Kinderfeestje ideeen

Wij hebben fietsen, heel veel fietsen. Nu denk je natuurlijk: “Ik ga niet fietsen, dat doe ik elke dag al!”. Dat klopt, maar dan heb je onze speciale feestfietsen nog niet gezien, perfect voor jouw kinderfeestje.

Fiets 1: De Kickbike

idee kinderfeestje kickbike

Een step (zo heette dat vroeger), maar wij noemen het een kickbike. Een kickbike is een step met  een gigantisch groot voorwiel, hierdoor ga je lekker snel. Met de kickbike gaan we over het Landgoed Singraven of het Lutterzand, door de bossen.

Fiets 2: De Mountainbike

Stoer kinderfeestje: mountainbike tochtHelm op, voeten op de trappers en gaan! Scheuren door de bossen met de allerbeste mountainbike die er maar bestaat. Wij hebben een supertoffe route door de bossen en door de drek. Maar eens kijken of papa of mama jullie bij zal houden.

Fiets 3: De 4-persoonsligfiets

kinderfeestje

Liggend fietsen, chill! Oké, oké, het blijft fietsen maar het is wel liggend. Stap met 4 amigo’s op 1 fiets en liggend scheur je de bocht door. Langs de Dinkel en langs het kasteel van het Singraven. Superfun!