Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Winteractiviteit: Loopfiets wintertocht – van 1 oktober t/m 31 maart

Arrangement inclusief:
  • Ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • Elektrische loopfiets (2 uur)
  • Route
  • Twentse kruidenbitter onderweg
  • Stamppot maaltijd

Ondanks dat het kouder wordt zijn wij gelukkig nog steeds actief! Ga in het winterseizoen op pad met een tocht van 2 uur op de loopfiets waarbij je de natuur op een andere manier ontdekt. Een super leuke winteractiviteit die je in beweging houdt. In combinatie bij dit arrangement krijgen jullie tijdens de tussenstop een lekkere kruidenbitter. Bij terugkeer van de tocht staat er een stamppot maaltijd voor jullie klaar. 

Ontvangst

We beginnen bij aankomst op onze locatie met koffie/thee met krentenwegge. Terwijl jullie de dag hiermee goed beginnen voordat jullie op pad gaan, maken wij de loopfietsen voor jullie gereed om te rijden. Zodra dit allemaal klaar staat, krijgen jullie van ons een route die jullie gaan volgen. Natuurlijk wordt er eerst een korte uitleg gegeven over hoe de loopfiets werkt. Na een testrondje zijn jullie klaar om te gaan!

Loopfietsen in de winter

Teamuitje elektrische loopfiets (2)De loopfiets wintertocht is zeker ook in de winter een goede bezigheid om je te vermaken. Doordat je beweegt op de loopfiets blijf je lekker warm. De route die jullie ‘loopfietsen’ heeft natuurlijk ook horeca gelegenheden onderweg, zodat je desgewenst extra tussenstop kunt plannen. Met een lekkere dikke jas en een echte kruidenbitter voor onderweg komen jullie de tocht goed door.

Diner

Na de tocht hebben jullie vast wel honger gekregen, gelukkig maar! Er staat een lekker stamppot maaltijd voor jullie klaar met de keuze uit 2 soorten stamppot, bijpassende vleessoorten (uitgaande van 2 stuks vlees p.p.) en garnituren. Na de tocht kunnen jullie dus heerlijk ontspannen en even na kletsen over de tocht.

 

Terug naar alle arrangementen

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).