Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Stokerij Sculte & Fiets

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met krentenwegge
  • Fietshuur
  • Ontvangstdrankje bij Stokerij Sculte
  • Rondleiding in Stokerij Sculte
  • Proeverij met 4 destillaten

Wil je een keer een proeverij van iets sterkers dan een wijntje of een biertje? Dan hebben wij hier het perfecte arrangement. Ga samen met vrienden op stap met de fiets/tandem/ebike en proef tijdens de route vier heerlijke destillaten van de unieke Stokerij Sculte in Ootmarsum.

Fietsen

gazelle fiets huren

Je wordt bij Actief Twente hartelijk ontvangen met koffie en krentenwegge. Ondertussen zetten wij het gekozen type fiets voor jullie klaar, zo kunnen jullie na de koffie op pad om de mooie natuur van Twente te ontdekken. Hiervoor hebben wij verschillende routes met verschillende afstanden.

Stokerij Sculte

Stokerij-WisselsNa een tijdje (ca. 1,5 uur) te hebben gefietst worden jullie verwacht bij Stokerij Sculte in Ootmarsum.  De stokerij ligt in het centrum van Ootmarsum. Het prachtige pand waar de Stokerij zich heeft gevestigd was vroeger een oud klooster. Wanneer jullie bij de stokerij aankomen krijgen jullie als allereerst een hartelijk welkomstdrankje. Aansluitend krijgen jullie een interessante rondleiding (ca. 1,5 uur) door de stokerij, waarbij stookmeester Gerard jullie alle kneepjes van het vak laat zien. Tijdens deze rondleiding krijgen jullie ook de mogelijkheid om meerdere destillaten te proeven!

Actief Twente

Na afloop van de rondleiding wordt het tijd om de fietsen weer te bestijgen en kan de route weer verder gaan. Gaan jullie nog verder met een eigen route, of nemen jullie de kortste route terug naar Actief Twente? De keuze is aan jullie! Sluit de dag af op ons zonneterras met een lekker drankje en/of kies voor een lekkere barbecue (vooraf reserveren).

Type fiets

Kies vooraf welke type fiets jullie voor jullie gezelschap willen reserveren. Een ‘normale’ fiets of toch liever een e-bike? Of lijkt het jullie leuk om met tandems of onze nieuwe elektrische loopfietsen op pad te gaan? Geef bij het boeken aan welke aantallen vervoersmiddelen jullie wensen voor het uitje. Een combinatie van verschillende vervoersmiddelen is ook mogelijk!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).
NB: De boeking bij Stokerij Sculte is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.