Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

QR Rally met TwenteFiets

Arrangement inclusief:
  • Fietshuur
  • Roadbook & uitleg (route)
  • QR Rally
  • Borrels met ballen

Lekker middagje fietsen maar dan wel met een spannende en sportieve twist, dat klinkt als een QR Rally met TwenteFiets! Een QR-code is een ‘streepjescode’ die gescand kan worden met een smartphone, bijna elke smartphone heeft een barcode reader en anders is deze eenvoudig te installeren. Ga in teams op pad met de fiets, ebike, tandem, of zelfs op ouder-kind tandems!

QR Rally

TwenteFiets heeft QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in- en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR-rally!

Elk team ontvangt een speciaal roadbook, hierin staan de QR-hotspots aangegeven. Volg de aanwijzingen in het roadbook en vind de QR-codes, hiermee kunnen punten verdiend worden. Wanneer er een code gescand wordt, moet er een vraag beantwoord worden. Het goed beantwoorden van deze vraag levert ook punten op. Uiteindelijk leiden deze codes naar een mastercode, weet het team deze te kraken dan worden hiermee extra punten verdiend. Het team met de meeste punten wint en geniet eeuwige roem. Let op! Schaaf wel je Twentse kennis bij, anders kunnen de vragen vrij pittig worden!

Teambuilding

Om de aanwijzingen in het roadbook te ontcijferen en de codes te vinden is kennis, coördinatie en planning van belang, ook is de samenwerking met het team belangrijk. De QR-rally is daarom bij uitstek geschikt voor teambuilding of een competitief uitje met collega’s of vrienden. De teams rijden dezelfde route maar in tegengestelde richting. Zo komen jullie, als iedereen goed fietst, elkaar ongeveer halverwege nog tegen!

Geniet na de QR Rally nog van de Borrels met Ballen aangeboden door ons! Bespreek met de tegenpartij alle spannende nieuwtjes en leuke avonturen.

Deelnemers

Bij de QR Rally op de tandem hebben we als minimum aantal 10 deelnemers gesteld. In de praktijk kan het prima met 2 deelnemers bijvoorbeeld en als je dit zo wilt boeken twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Maar om het wedstrijd element goed naar voren te laten komen raden we minimaal 10 deelnemers aan. Want zo kunnen we 2 teams maken om tegen elkaar te strijden. Als je niet tegen elkaar wilt strijden, geen wedstrijd element wilt of de groep niet wilt opsplitsen kun je natuurlijk ook gewoon de groep bij elkaar laten en gezamenlijk op pad gaan.

Type fiets

Kies vooraf welke type fiets jullie voor jullie gezelschap willen reserveren. Een ‘normale’ fiets of toch liever een e-bike? Of lijkt het jullie leuk om met tandems of onze nieuwe elektrische loopfietsen op pad te gaan? Geef bij het boeken aan welke aantallen vervoersmiddelen jullie wensen voor het uitje. Een combinatie van verschillende vervoersmiddelen is ook mogelijk!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).