Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Nieuw! Feestavond met activiteit

Arrangement inclusief:
  • Ontvangst met koffie/thee met gebak
  • Beschikking over alle voertuigen
  • Barbecue
  • Open bar (6 uur)
  • DJ
  • Hapjes/bittergarnituur (4 p.p.)

Zoek je voor je gezelschap een complete avond uit met activiteit, eten èn feestavond? Kom dan naar Actief Twente! Speciaal voor groepen richten wij onze locatie in voor jullie bedrijfsuitje/personeelsfeest/teamuitje. Ongedwongen, authentiek en vooral heel gezellig! Actief Twente beschikt over een feestruimte met aangrenzende veranda en terras die plaats biedt aan groepen tot 200 personen. 

Ontvangst & op pad

solex

We beginnen goed en ontvangen jullie met koffie/thee en een lekker stuk gebak. Buiten staan de voertuigen al voor jullie klaar, eenieder kan zelf kiezen welk voertuig ze willen gaan berijden. Wordt het een solex, een scooter of gaan jullie met z’n 4-en op een quattrocycle? Voor de sportievelingen staan ook de mountainbikes en kickbikes klaar. En ben je niet bang voor water? Stap dan eens in een van onze kano’s. Er is keuze genoeg voor iedereen, want Actief Twente beschikt over ruim 700 voertuigen! De routes liggen al voor jullie klaar en na een korte uitleg kunnen jullie op pad. Verken de mooie omgeving met de wind door de haren!

Aan tafel

barbecue

Rammelende magen moeten natuurlijk ook gevuld worden! Er staat een heerlijke barbecue voor jullie klaar met diverse vlees/vis soorten, salades en sausen. Wij verlenen assistentie bij het grillen zodat jullie kunnen genieten van het eten. De gehele avond kun je onbeperkt gebruik maken van een open bar. Ongedwongen genieten op onze terrassen, de veranda en in Bar Actief. Wanneer het ’s avonds weer koeler begint te worden steken wij voor een beetje extra gezelligheid en warmte graag onze vuurkorven aan.

Feestavond

DJ feestavond

Na het eten kan de feestavond van start gaan! De DJ laat van zich horen, waag jij je op de dansvloer? Of blijf je lekker genieten van de muziek in onze Bar Actief? Het is allemaal mogelijk! Tijdens de avond zullen koude en warme hapjes niet ontbreken. Rond middernacht stopt de DJ met draaien, het feest is teneinde.

‘Kearl, wat ’n mooi’n oamd! En noe rap wier op hoes an!

Heb je zelf nog wensen ten aanzien van het programma? Bel of mail ons, dan denken we graag met je mee om het programma voor jullie gezelschap op maat te verzorgen!

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de feestavond? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen voor een feestavond op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.