Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Mountainbiken!

Arrangement inclusief:
  • Mountainbike
  • Helm
  • Bidon gevuld met water
  • GPS
vanaf € 17,- voor kinderen en € 22,- voor volwassenen

Kom mountainbike in Twente! Wist je dat het hoogste punt van Overijssel vlakbij Beuningen ligt? Dit zorgt voor mooie klimmetjes en afdalingen. Er zijn ook routes die iets korter zijn en lekker door de bossen rijden.

GPS routes

Er zijn verschillende routes beschikbaar vanaf 17,5 km tot ca. 40 km. De langste route is een officiele mountainbike route die bewegwijzerd staat langs de route. De kortere routes zijn uitgezet aan de van GPS en zijn niet bewegwijzerd langs de route.

Voor de ouders

De routes wordt voornamelijk gereden over rustige wegen en over mooie bospaden maar hier en daar zijn er verbindingswegen. De tocht is niet begeleid en we adviseren dus dat er een volwassene meegaat.

 

M Boeters uit Tijnje

Fantastisch!! Had samen met me dochter een mountainbike gehuurd. Na ong. Een uur kreeg mijn dochter het benauwd en vele steken in haar zij. Omdat dit bleef aanhouden, heb ik gebeld en gevraagd als we terug zijn, zouden we de moutainbikes in mogen leveren voor de elektrische duofiets? Dit, zodat ze naast me zat, ik haar goed in de gaten kon houden en het evt overnemen als het nodig was) Dit was geen enkel probleem. Wij terug (na nog 4x te hebben gestopt vd pijn) en verder met de duofiets. Jongens, het was geweldig. Bedankt voor jullie hulp, jullie inzet, jullie enthousiasme. Dankzij jullie hebben we nog een geweldige dag gehad, top!!!
+ Lees meer

Gerjanne uit -

Via de Albert Heijn actie zijn wij in aanraking gekomen met Actief Twente. Wij hebben mountainbike fietsen gehuurd. Wij hebben duidelijke instructies gekregen over het gebruik van de mountainbike fietsen en wij kregen een route aangeboden. Daarnaast zijn we hartelijk ontvangen en goed geholpen door het vriendelijke personeel.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).