Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Mountainbike clinic

Arrangement inclusief:
  • Ontvangst met koffie/thee
  • Focus mountainbike 29"
  • Helm
  • Professionele gids
  • Pech-onderweg-service

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic! 

Ontvangst

mountainbike clinic

We ontvangen je bij onze locatie Actief Twente met een kop koffie of thee. Tijd om kennis te maken met jullie gids. Buiten staan de mountainbikes al voor jullie klaar. Onze mountainbikes zijn van het merk Focus. Het zijn 29″ers, dus extra grote wielen die zorgen voor meer snelheid met minder krachtinspanning.

De clinic

Mountainbike clinic

Onze gids neemt jullie mee op pad en daar kan het ‘stoeien’ met de mountainbike gaan beginnen! Op straat rijden is natuurlijk niet zo moeilijk. Maar hoe staat het met jou bochttechniek? Heb je genoeg controle en balans bij obstakels? Hoe ga je bijvoorbeeld om met een boomstronk op de route? Stap je af, of durf je het aan om te leren springen met je mountainbike? Natuurlijk past onze ervaren gids zich aan naar het niveau van de deelnemers zodat iedereen wel binnen zijn/haar grenzen en comfortzone blijft fietsen. Voor elk niveau zijn er tips & tricks!

Actief Twente

Na afloop van de clinic kom je terug bij Actief Twente. De liefhebber kan gebruik maken van onze douche. En natuurlijk is er ook gelegenheid voor een drankje/hapje na afloop. Even bijkomen en napraten over jullie ervaringen en de tips & trick die jullie geleerd hebben tijdens de mountainbike clinic!

Mountainbike clinic voor de kleintjes?

Natuurlijk hebben wij ook nagedacht aan de kleintjes onder ons, want het plezier van mountainbiken willen wij hun ook laten zien! Wij hebben ook kinder-mountainbikes in ons assortiment van 20″, 24″en 26″.

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de mountainbike clinic? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.