Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Lopifit in Enschede

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Enschede bij NS Station
  • Lopifit tocht 2 uur
  • Route door en rondom Enschede
  • Travelbag met kaas/worst en blikje drinken

Lijkt het je leuk om een keer wat te doen met collega’s, vrienden of familie? Pak nu dan je kans. Boek bij TwenteFiets snel een Lopifit tour door Enschede. 

Enschede

Wat is er te zien in Enschede?

Enschede is een mooie stad met een bruisend centrum, oftewel, genoeg te zien! Vlak buiten het centrum is bijvoorbeeld de woonwijk Roombeek te vinden. Deze wijk werd in het jaar 2000 compleet verwoest door de vuurwerkramp en is sindsdien een nieuwbouwwijk. Of neem de Lopifit mee naar het Volkspark, hier kun je een oorlogsmoment bewonderen. In het centrum is er natuurlijk de Oude Markt, waar je de Grote Kerk zowel van binnen en van buiten kunt bekijken. Of bekijk de andere historische gebouwen die het centrum te bieden heeft. Zin aan iets lekkers, stop dan tijdens de tocht voor een ijsje bij ijscotheek Van de Poel.

Wat bieden wij jou?

Beleef met de Lopifit de grootste lol met je collega’s, vrienden of familie. De Lopifit is een elektrische loopfiets, een hele leuke manier om mee op pad te gaan! Stap op de loopband, maak de eerste loopbeweging en gaan! Met een rustig tempo bereik je al snel een snelheid van 25 kilometer per uur. Dus naast een gezellig uitje, is het ook nog gezond om te doen! Waarom, vraag je? Wandelen is erg gezond voor jou en jouw lichaam. En dan vooral voor de longen, spieren en botten. Dus dit is genieten van de buitenlucht en tegelijkertijd gezond bezig zijn! Hoe tof is dat?

De tochten beginnen bij station Enschede en eindigen op dezelfde plek. Voordat je vertrekt, krijg je van ons uitgebreide uitleg over de Lopifit en hoe alles in zijn werk gaat. Daarna kun je genieten van de mooie stad, Enschede. Wij bieden de stadstour aan voor de duur van 2 uur inclusief wat lekkers voor onderweg. Je krijgt namelijk een rugzakje met wat lekkers te eten en te drinken mee. Genieten dus!

Tessa uit Hengelo

Heerlijk gelopen met het grootste deel van de familie op de lopifit. Voor 2 personen was de lopifit toch iets te hoog gegrepen en daar werd vervangend vervoer voor geregeld. Top uitje!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig