Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Kinderfeestje: Steppen en Puzzeltocht

Arrangement inclusief:
  • Kickbike (step)
  • Route
  • Toegang kasteeltuinen
  • Puzzeltocht

Wil jij het gaafste kinderfeestje ooit geven? Wij hebben een leuk idee! Wat dacht je van een speurtocht in de tuinen van een echt kasteel en een steptocht door de bossen van Twente?

Kinderfeestje om niet te vergeten

DSC_0048

Normaal gesproken zijn de tuinen van het Landgoed Singraven gesloten, maar voor hét kinderfeestje van het jaar is er een uitzondering gemaakt. Landgoed Singraven heeft een kasteel met een prachtige kasteeltuin die vol staat met grote beelden en oude bomen. Tussen de beelden en oude bomen moet jij samen met jouw vrienden op zoek naar aanwijzingen en daarnaast puzzels oplossen. Het kasteel op Landgoed Singraven was vroeger een klooster, het schijnt dat een non in de muur gemetseld is en dat zij nog steeds rondspookt op het Landgoed, spannend hé?!

Kinderfeestje

Jullie vertrekken vanaf Actief Twente met de kickbike richting Landgoed Singraven. Per groep is het verstandig om zelf 2 begeleiders mee te nemen (volwassenen). Dit is voor jullie eigen veiligheid en het is natuurlijk ook hartstikke gezellig! Bij het Singraven aangekomen, kan de puzzeltocht beginnen! Wanneer alle aanwijzingen verzameld zijn en de puzzels zijn opgelost wordt het tijd om weer op de kickbike te gaan. Lekker crossen door het mooie Borgbos, terug richting Actief Twente.

Wil je jullie feestje helemaal compleet maken? Boek dan als afsluiting patat met een snack, onbeperkt ranja en een waterijsje. Dat wordt smullen!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).