Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Stoer kinderfeestje: Mountainbike tocht

Arrangement inclusief:
  • Ontvangst met ranja
  • Mountainbiketocht (2 uur)
  • Fietshelm
  • Route
  • Onbeperkt ranja
  • Patat + frikandel/kroket
  • Waterijsje

Hé jij daar! Jij wilt een super stoer kinderfeestje houden? Dat kan! Wil je samen met al je vriendjes en vriendinnetjes een supergave mountainbike route afleggen? Sportief maar ook zeker super leuk en heel erg stoer! Dit wordt zeker weten een kinderfeestje waar jij en je vriendjes nog heel lang over doorpraten!

Stoer kinderfeestje: Mountainbiken

mountainbike kinderen

Na ontvangst met onbeperkt ranja, erg veel gezelligheid, en kennis gemaakt te hebben met iedereen en na natuurlijk niet te vergeten, een liedje gezongen te hebben voor de jarige Jop gaan we dan echt beginnen. Wij hebben voor jullie een super toffe route. De route laat je het beste van Twente zien en je ontdekt de meest gave plekjes. Per groep is het verstandig om zelf 2 begeleiders mee te nemen (volwassenen). Dit is voor jullie eigen veiligheid en het is natuurlijk ook hartstikke gezellig!

Patat!

Stoer kinderfeestje

Zijn jullie na deze te gekke tocht weer terug, dan is het nog niet afgelopen hoor! Waarschijnlijk hebben jullie wel trek gekregen na het mountainbiken. Bij onze Bar Actief staat een bord patat met kroket of frikandel klaar met als toetje een waterijsje omdat jullie zo goed je best hebben gedaan en hebben bewezen hebben dat jullie echte kanjers zijn!

Reserveer nu en beleef gegarandeerd een onvergetelijk dag met veel lachen en gezelligheid!

Beschikbare kindermountainbikes

Wij hebben 20, 24 en 26 inch mountainbikes beschikbaar, geschikt voor kinderen van 7 t/m 14 jaar.

Karolien Dekker uit Enschede

Op 25 maart 2017 hebben wij een kinderfeestje gevierd. Voor 13 kinderen hebben wij mountainbikes van TwenteFiets gehuurd en hebben we een mountainbiketocht door Twente gemaakt. Een super ervaring!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).