Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

KinderfeestjeWil jij een supertof kinderfeestje houden? Wil jij een keer wat anders doen dan je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan bij TwenteFiets hét allerleukste kinderfeestje vieren. Jullie gaan dan met jullie vieren op één fiets, hoe bijzonder is dat? Maak de blits terwijl jullie met deze bijzondere fietsen lekker met zijn allen gaan rijden door de omgeving. Of doe lekker sportief en ga lekker racen en kijk wie er het allersnelste is. Met deze fiets beleef je de grootste lol! Voor jong en oud!

Kinderfeestje

Het allerleukste kinderfeestje van het jaar begint bij ons op locatie, bij Actief Twente. Als jullie met zijn allen hebben verzameld bij ons beginnen we met wat overheerlijke ranja en wat lekkers om te snoepen. Ook moet er natuurlijk gezongen worden voor de jarige job of de jarige jet. Na dit leuke begin van je feestje gaan jullie lekker op pad. De volwassen moeten natuurlijk ook genieten dus die gaan ook lekker mee.

Na de tijd?

Heerlijk uitgeput na de tijd. Dan is het feestje natuurlijk nog niet voorbij. Om het leukste kinderfeestje af te sluiten gaan jullie lekker genieten met zijn allen van een heerlijk bord eten. Namelijk een bord met de lekkerste patatjes en een kroket. Dus heb je zin in een supervet feestje? Boek dan snel bij TwenteFiets de ligfietsen!

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig