Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Kickbiketocht door Ootmarsum met gids

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Ootmarsum centrum bij de Kerk
  • Kickbike tocht (2 uur)
  • Gids
  • Travelbag met kaas/worst en blikje drinken
€ 25,50 per persoon

Een kickbiketocht door Ootmarsum is erg leuk om te doen. Geniet van de natuur en cultuur samen met je vrienden, familie of collega’s op een kickbike.

Ootmarsum

In Ootmarsum kun je genieten van de creatieve kunst en authentieke Twentse cultuur in een kleurrijke omgeving. Een plaats met karakter is het zeker, uniek en inspirerend mag je Ootmarsum wel noemen. Veel natuur, kunst, cultuur en ook lifestyle-winkels. Daarnaast staat Ootmarsum ook bekend om het nuchtere boerenleven. Denk hierbij aan tractoren op de weg en de vele bossen. Op de straten van Ootmarsum zijn verschillende kunstwerken gevestigd, daarnaast zijn er ook vakwerkhuizen te vinden.

Kickbiketocht door Ootmarsum

Kickbiketocht door Ootmarsum

Bekijk tijdens de kickbiketocht de vele bezienswaardigheden. Zoals het stadhuis, de molen, het atelier en de vele kerken.
Bijvoorbeeld:

  • Hervormde kerk
  • Molen van Oude Hengel
  • Waterput met haalboom
  • Atelier Annemiek Put

Een deel van Ootmarsum is ook een beschermd stadsgezicht. De gids vertelt je hier meer over tijdens de kickbiketocht. Zo wist je vast nog niet dat Ootmarsum ook wel siepelstad wordt genoemd. De siepel (ui) wordt als toeristische trekpleister gebruikt. Drie keer per jaar tijdens de bouwvak wordt er een siepelmarkt gehouden, dit trekt bezoekers uit de wijde omgeving.

Aarzel niet en boek dit geweldige arrangement ‘kickbiketocht door Ootmarsum’ om het mooie Ootmarsum te ontdekken. Tegenwoordig is kickbiken het nieuwe steppen. Daarnaast is kickbiken niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond.

Alternatief

Kickbiketocht door ootmarsum

Ga je liever met een ander vervoersmiddel op pad door Ootmarsum? Dat kan natuurlijk ook! Wij van Actief Twente hebben hiervoor genoeg keuze, zoals een solex, scooter, fiets, E-bike, elektrische loopfiets of een tandem. Vraag ons gerust om meer informatie!

 

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.