Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Fietstocht in Twente en onbeperkt Pannenkoeken

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee/fris met krentenwegge
  • Fietstocht (hele dag)
  • Route
  • Onbeperkt pannenkoeken eten

Opzoek naar een leuk en betaalbaar uitje in Twente met je vrienden, familie of collega’s? Een fietstocht in Twente gecombineerd met onbeperkt pannenkoeken eten is een leuk en verrassend arrangement (en vooral ook erg lekker!).

Pannenkoek

Fietstocht in Twente

Op welke fiets gaan jullie op pad? Het Fiets & Pannenkoek arrangement is superleuk om te doen met een tandem. Want met z’n tweetjes een fiets besturen vergt enige oefening en staat garant voor veel lol onderweg. En met een tandem fietst je veel harder en met minder inspanning. Wil je toch liever een ander type fiets, ook dan kan. Maak bij het reserveren je keuze in de gewenste aantallen per type fiets. Een combinatie van verschillende vervoersmiddelen is ook mogelijk!

Ontvangst en route

Na een ontvangst met koffie/thee/fris met krentenwegge vertrek je vervolgens vanaf onze locatie in Beuningen. Na een korte uitleg over de gekozen type fiets vertrek je ten slotte met je gezelschap de bossen van Twente in. Je ontvangt van ons een duidelijke route. Daarnaast ontvang je ook de voucher voor de lekkerste pannenkoeken van Twente onderweg bij Pannenkoekenhoes de Stroper in De Lutte.

Pannenkoeken

fietsenGrote honger of kleine honger? Na een flinke fietstocht lust iedereen wel een overheerlijke pannenkoek. In de prachtige bosrijke omgeving van De Lutte ligt het Pannenkoekenhoes de Stroper verscholen. De voucher die jullie hebben staat garant voor onbeperkt pannenkoeken eten! De pannenkoeken worden geserveerd met allerlei schaaltjes met zoet en hartig beleg (onder andere: ananas, rozijnen, marmelade, kaas, salami, kalfsragout, Stropers hachee en natuurlijk stroop en suiker).

Na de buik weer gevuld te hebben, stappen jullie weer op de fiets en gaat de route terug naar Actief Twente. Bij terugkomst is er voor de liefhebbers gelegenheid voor een naborrel (op nacalculatie) op ons terras of de veranda.

Familie Bergers uit Grevenbicht

Perfecte organisatie. Vriendelijk ontvangst. Tandems in prima staat. Arrangement was top 👍🏻 Kortom: een AANRADER
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).