Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Fietsen & Bamboestieken

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met appelgebak
  • Fietshuur (hele dag)
  • Bamboestieken op landgoed Singraven

Bamboe kent iedereen wel. Maar om van bamboestokken en elastieken zo hoog mogelijke torens en complexe constructies te bouwen? Dat is voor de meeste mensen nieuw. Ontdek nu het plezier van bamboestieken. 

leuk

Fietsen

Na een  warm ontvangst met koffie/thee en appelgebak begint het avontuur. Ontdek de mooie omgeving van Twente op onze fietsen met een van onze routes. Deze route brengt je in ongeveer 1,5 uur op landgoed Singraven om te beginnen met het bamboestieken.

Bamboestieken

Maak een prachtig bouwwerk van bamboestokken en elastiek. Om bij bamboestieken tot het beste resultaat te komen is bouwkundig inzicht, samenwerking, communicatie en creativiteit nodig. Als deze punten in balans zijn kan er een hoge, stevige toren gebouwd worden. Deze activiteit is zeer geschikt voor teambuilding. Welk team bouwt de hoogste toren?

bamboestieken

Na het bamboestieken zijn jullie vrij om te gaan en mogen jullie zelf bepalen waar jullie heen gaan. Fiets bijvoorbeeld naar een van de mooie dorpjes in de omgeving en las hier een welverdiende pauze in op het terras. Pas aan het einde van de dag worden jullie weer terug verwacht  en dan wordt de dag samen afgesloten. Wil je na de tijd nog een hapje bij ons komen eten? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Geniet van een heerlijke barbecue of de Italiaanse pizza’s van Fabio. Het is wel nodig om dit bij het boeken alvast aan te geven.

Type fiets

Kies vooraf welke vervoermiddelen jullie voor jullie gezelschap willen reserveren. Een ‘normale’ fiets of toch liever een e-bike? Of lijkt het jullie leuk om met tandems of onze nieuwe elektrische loopfietsen op pad te gaan? Geef bij het boeken aan welke aantallen vervoersmiddelen jullie wensen voor het uitje. Een combinatie van verschillende vervoersmiddelen is ook mogelijk!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).