Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Fiets & Othmar Bierbrouwerij

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee en krentenwegge
  • Fietshuur
  • Route
  • Rondleiding Othmar bier
  • Borrels met ballen

Hét ultieme uitje voor de echte bierliefhebbers! Een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij in combinatie met een fietstocht, dat is dan een voordeel voor het bierbuikje… 

Ontvangst en op pad

fietsen en othmar

Jullie verzamelen bij Actief Twente en worden ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. De fietsbanden zijn opgepompt, de kettingen lopen gesmeerd, dus jullie kunnen veilig op pad om Twente te verkennen. Je bent natuurlijk vrij om je eigen route uit te stippelen. Vind je dat te veel werk? Dan hebben wij diverse (gratis) routes beschikbaar. Jullie fietsen naar Bierbrouwerij Othmar in het pittoreske Ootmarsum, waar jullie na ca. 1 uur verwacht worden.

Othmar Bierbrouwerij

fietstocht en othmar

Wanneer jullie aangekomen zijn bij Bierbrouwerij Othmar vindt er een rondleiding plaats die ongeveer 1 uur gaat duren. Op hun locatie aan het Commanderieplein kan het bier brouwen écht beleefd worden. Na de rondleiding, is de keus aan jullie wat er gebeuren gaat. Heb je zin om nog een stukje te fietsen? Doe dat dan met veel plezier. De fietsen zijn de hele dag gehuurd dus je kunt tot het einde van de dag genieten van de fiets. Heb je na de bierproeverij genoeg gezien? Dan kun je terug fietsen en staan er nog borrels met ballen voor jullie klaar!

Type fiets

Kies vooraf welke vervoermiddelen jullie voor jullie gezelschap willen reserveren. Een ‘normale’ fiets of toch liever een e-bike? Of lijkt het jullie leuk om met tandems of onze nieuwe elektrische loopfietsen op pad te gaan? Geef bij het boeken aan welke aantallen vervoersmiddelen jullie wensen voor het uitje. Een combinatie van verschillende vervoersmiddelen is ook mogelijk!

Combineer…

Wil je een uitje dat helemaal in het teken staat van bier, bier en nog eens bier?! Boek dan aanvullend aan dit arrangement onze high beer waarbij jullie op ons terras verschillende bieren gaan proeven. De bieren van Othmar mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Om ook de magen te vullen kun je na afloop een gezellige barbecue reserveren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden (vooraf reserveren).
Wil je zelf liever niet te veel moeite doen om vooruit te komen? Dan is er ook de mogelijkheid om de fiets om te ruilen voor bijvoorbeeld een ouderwetse solex!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).
NB: De boeking bij de Othmar Bierbrouwerij is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.