Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Fiets & Diner “Proef en Smaak”

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met krentenwegge
  • Fietshuur
  • Route
  • 3-gangen menu (incl. 2 consumpties)

Proef de sfeer van Twente met het Fiets & Diner “Proef en Smaak”-arrangement. Op de fiets ontdek je de mooiste plekjes van Twente. Waarbij je bij dit arrangement onderweg ook nog eens aanschuift bij drie verschillende restaurants aan voor in totaliteit een 3-gangen diner. Proef de lekkerste ingrediënten en de gastvrijheid van Twente. Dit is Twente op haar best!

Ontvangst

Bij aankomst op onze locatie Actief Twente staat er koffie/thee voor je klaar. Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor het diner. Stap op de fiets/tandem/ebike en ga op pad, via een mooie route op weg naar de eerste locatie!

Fiets en Dinertandemtocht in weerselo

Met een fiets kom je op bijzondere plekjes. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige buitengebied van Beuningen. Of waag je je aan de Paas- en Hakenberg? Tussen de gangen door stap je weer op de fiets en ga je met de route verder naar het volgende restaurant.

Diner

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. De route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen. Parkeer je fiets en neem plaats in het restaurant of bij goed weer op het terras en laat je verwennen met een deel van het diner. Elke gang is een verrassing! Wij hebben er bewust voor gekozen om de inhoud van menugangen niet vooraf te bepalen. Dit omdat hiermee de vrijheid volledig over te laten aan de chef en het seizoen.

Fiets en dinerOp de route van Fiets en Diner “Proef en Smaak” mag je gaan genieten bij de volgende restaurants:

  • Voorgerecht + consumptie: Restaurant ’t Pläske in Ootmarsum
  • Hoofdgerecht + consumptie:  Bistro-Restaurant De Zoeke
  • Nagerecht: Restaurant De Watermolen in Denekamp

Na afloop van de 3e gang stap je weer op de fiets voor het laatste kleine stukje terug richting Actief Twente. Bij ons kan er desgewenst tot slot nog een afzakkertje genomen worden op ons terras of de veranda. Nog even nagenieten van een heerlijke fiets en dinertocht!

Alternatief

Past de keuze van deze restaurants niet helemaal bij je en/of wil je liever een route richting Ootmarsum? Boek dan ons Fiets & Diner “Gastvrij Twente” arrangement.
Wist je dat dit arrangement ook te boeken is met een scooter in plaats van een fiets?! Kijk hiervoor op onze site TwenteScooter.nl.

Anita uit Amersfoort

De fietsen stonden klaar op het afgesproken moment. Het was mogelijk ter plekke nog een tandem om te ruilen voor fietsen. Prima geregeld en goede dienstverlening! Een tip is nog wel wat fietsroutes (evt. tegen betaling) beschikbaar te hebben.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).