Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Fiets & Diner “Gastvrij Twente”

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee
  • Fietshuur
  • Route
  • 3-gangen diner op 3 verschillende locaties

Proef de sfeer van Twente met het Fiets & Diner “Gastvrij Twente”-arrangement. Op de fiets ontdek je de mooiste plekjes van Twente met een route die je langs De Lutte, Beuningen en Denekamp voert. Onderweg schuif je bij drie verschillende restaurants aan voor in totaliteit een 3-gangen diner boordevol Twentse ingrediënten en gastvrijheid. Kortom, dit is Twente op haar best!

Ontvangst

Fiets en dinerNeem plaats op ons terras of de veranda en begin het arrangement goed met een vers gezet kopje koffie of thee. De route ligt dan al voor je klaar met hierop ook de tijden wanneer je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor de 3 verschillende gangen van het diner. Na een korte uitleg stap je op de fiets/tandem/ebike en kun je op pad! Terwijl jullie fietsen, kom je natuurlijk langs bijzondere plekjes; je fietst bijvoorbeeld via het prachtige buitengebied van Beuningen naar De Lutte voor de eerste stop.

Fiets en Diner

In het “Gastvrij Twente” arrangement zijn stops bij de volgende locaties inbegrepen:

  • Voorgerecht: ‘t Ros van Twente
  • Hoofdgerecht: ‘t Sterrebos
  • Nagerecht: IJssalon La Bomba

proeverij twenteDe geselecteerde locaties tijdens het Gastvrij Twente arrangement staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid, waarbij elke gang een verrassing is! Want wij hebben gekozen om de menugangen niet vooraf te bepalen en dit volledig over te laten aan de invulling van de chef en het seizoen. Hierdoor komt de kwaliteit z’n beste tot uiting. Tussen de gangen door stap je weer op de fiets en rijd je via een mooie route naar het volgende adres.

Na afloop van de 3e gang is het nog een klein stukje terug richting Actief Twente. Bij ons kan er tot slot desgewenst nog een afzakkertje genomen worden op het terras of de veranda.

Alternatief

Past de keuze van deze restaurants niet helemaal bij je en/of wil je liever een route richting Ootmarsum? Boek dan ons Fiets & Diner “Proef en Smaak” arrangement. Wist je dat dit arrangement ook te boeken is met een scooter in plaats van een fiets?! Kijk hiervoor op onze site TwenteScooter.nl.

sabine venderbosch uit Enschede

Muldermanshoek 58
+ Lees meer

sabine venderbosch uit Enschede

+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).