Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Elektrische loopfiets & Barbecue

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met appeltaart
  • Elektrische loopfiets (2 uur)
  • Route
  • Barbecue

Wil je je uitje combineren met als afsluiting en gezellige en lekker diner? Ben je nieuwsgierig om ons nieuwe vervoersmiddel de Elektrische loopfiets uit te proberen? Boek dan ons ‘Elektrische loopfiets & Barbecue’ arrangement!

Ontvangst

Bij onze startlocatie Actief Twente worden jullie ontvangen met een kopje koffie/thee met een stukje appeltaart. Zo beginnen jullie de dag goed. Wanneer jullie gezelschap compleet is en de koffie met taart genuttigd is, wordt het tijd om je klaar te maken voor de route.

Elektrische Loopfiets

Lopifit loopbandfiets in Twente

Buiten staan de Elektrische loopfietsen (ook wel een lopifit genoemd) al voor jullie klaar. Graag geven we jullie uitleg hoe je dit unieke vervoersmiddel in beweging brengt. Even een duwtje met de voeten achteruit en dan beginnen met lopen. Het zal je verbazen hoe snel je het onder de knie hebt! Na een kort testrondje zijn jullie klaar om op pad te gaan. Kies uit een van de vele routes die er beschikbaar zijn, of rij je eigen route.

Barbecue

Bij terugkomst bij Actief Twente is het tijd om te ontspannen en vooral ook na te genieten van de tocht. Neem plaats op onze veranda of terras en start met een drankje. Tevens staat er voor jullie een barbecue klaar.  Er is geen kok die het vlees voor jullie bakt, dus haal de grill-meester in jezelf naar boven. Wanneer het ’s avonds wat koeler wordt, steken wij graag onze heaters of een extra vuurkorf aan.

Drankjes

Bij een barbecue mag een drankje natuurlijk niet ontbreken. Drankjes zijn verkrijgbaar bij onze ‘Bar Actief’ en worden op basis van werkelijk verbruik gefactureerd. Wil je van te voren precies weten hoeveel deze gezellige dag gaat kosten? Boek dan als extra het Open Bar arrangement als een van de extra’s en maak 2, 3 of 4 uur lang onbeperkt gebruik van koffie/thee/bier/fris/wijn voor een vaste prijs. Je hoeft je niet meer druk te maken of je nog binnen het budget zit, want de prijzen zijn voor de tijd al berekend.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).